Den amerikanske komiker er kommet under massiv kritik, efter han i weekenden råbte “Suck my Dick you Faggot” af en paparazzi-fotograf.

Se også: Ny “22 Jump Street”-featurette går bag om Hill go Tatums venskab

Og da Jonah Hill forleden medvirkede i “The Tonight Show”, undskyldte han for sin opførsel.

”Mit hjerte er knust, og jeg vil gerne undskylde over for alle dem, hvis liv er blevet påvirket af sådanne udtalelser. Jeg ved godt, at jeg normal er en sjov fyr, men det jeg sagde, var bestemt ikke morsomt. Det var åndssvagt, og jeg fortjener al den kritik, der kommer min vej,” sagde han.

Du kan se hele Jonah Hills undskyldning i klippet nedenfor:

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 BN 7 år siden

Endnu en ligegyldig nyhed. Vi ved allesammen godt, at filmfolk også har et privatliv og et liv ved siden af film-jobbet, samt at de er mennesker, der dummer sig ligeså tit og ofte som os andre ..... hvor meget "nyhed" er der i dét??

Filmz.dk burde holde sig for god til den slags fyld-stof. Er I ude på at blive internettets svar på "Kig ind"? Hvad bliver det næste? At I begynder at sætte kendis-par sammen den ene uge og skille dem den næste?
"The feel of the experience is the important thing, not the ability to verbalize or analyze it." (Stanley Kubrick)
Gravatar

#2 Slettet Bruger [167517100] 7 år siden

"Suck my Dick you Faggot": Så han råbte altså til en fyr ved navn Faggot, at han skulle sutte på hans ven Dick (Richard)? Godt så.
Gravatar

#3 Corax 7 år siden

South Park har sagt det bedst

Gravatar

#4 NightBreaker 7 år siden

#3 true
Gravatar

#5 Batsy 7 år siden

Y u do dis filmz
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#6 ragnald 7 år siden

Havde det været sket i Danmark havde folk bare rystet lidt på hovedet og så var det glemt, men fordi det er USA så skal man veje alt man ytrer med omhu.

Tror de fleste godt ved, at det er de færreste der bruger ordet "faggot" for at tale direkte nedsættende om bøsser, men mere fordi det er et ældgammelt udtryk.
Gravatar

#7 SørenFrederiksen 7 år siden

ingen grund til at undskylde,alle syntes jo at de fotografer er det mest flabede folkfærd der findes,hvad ville man ikke selv gøre hvis der altid var nogen som tog billeder af dig og stillede dumme spørgsmål som man måske ikke altid lige har overskud til at svarer på,jeg syntes det er fedt når man læser om at nu er der en af dem som har fået en på låget eller smadret sig kamera

Skriv ny kommentar: