Josh Brolin som “Jonah Hex”?

Det forlyder, at Warner Bros. har sikret sig Josh Brolin til at spille hovedrollen i den kommende tegneseriefilmatisering “Jonah Hex”.

“Jonah Hex” tager springet til det store lærred ved hjælp af folkene bag “Crank”, Mark Neveldine og Brian Taylor, der kommer til at stå for filmatiseringen af westerntegneserien om den arrede ex-soldat.

“Jonah Hex”-serien har gennem årene fået fortalt meget forskellige historier, der rangerer fra almindelige fortællinger om det vilde vesten og til historier om postapokalyptiske miljøer, hvor Hex skal op imod zombier og andre vanskabninger.

Det vil angiveligt blive den zombie-bekæmpende udgave af “Jonah Hex”, der finder vej til biograferne, i produktionen, der er sat til at påbegynde tidligt i 2009.Vis kommentarer (19)
Gravatar

#1 dolphinfriendly 14 år siden

Abt fucking time - det har altid været mig en gåde, hvorfor Hex ikke er blevet filmatiseret.

Gravatar

#2 filmz-vassago 14 år siden

#1: det er jo fra folkene bag "Crank"...? Det kan man da næsten ikke glæde sig over :)
"For me, the cinema is not a slice of life, but a piece of cake" - A. Hitchcock
Gravatar

#3 keitel 14 år siden

Det lyder dælme fælt Hex mod zombier!!!! Kan huske da han løb rundt som sch-fi revolver helt, og det var også ringe, men de gode gamle western historier er bare for seje. Ærgelig Clint er blevet for gammel, han ville være perfekt som Jonah Hex.
Gravatar

#4 elsotho 14 år siden

Clint ville ha været for sej, men jeg tror nu også at Josh Brolin vil gøre det godt.
Åh...jeg husker ham stadig som storebroren i Goonies...hehe
Gravatar

#5 quack 14 år siden

Josh Brolin vil sikkert være god som Hex men der skal sgu ikke være zombier i en Jonah

Hex film ! Det er dødssynd efter min mening.
Gravatar

#6 Petrescu 14 år siden

Mens de er i gang med at filmatiserer ikke-superhelte-tegneserier, kan de så ikke også lave en ny Judge Dredd. Sly var en utrolig skidt Dredd som gav køb på varemærket: Dredds ansigt bliver aldrig vist og den var ikke dystopisk nok.
Gravatar

#7 filmz-Bruce 14 år siden

Selvfølgelig vælger de zombie varianten ... dobbelt fucking suk! Men hvis der er en, som nogensinde har været Hex, så er det Clinten som Josey Wales
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#8 Highland Park 14 år siden

"dobbelt fucking suk"?! Er det en lokal variant?
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#9 filmz-Bruce 14 år siden

#8 Nej den lokale variant her på kongens Frederiksberg er "gak til mit ...... hen og sug af visdommens frugter", men de fleste reagerer alligevel på den kortere og mindre litterære version, så ...
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#10 Highland Park 14 år siden

#9: Hahaha!
Det er mærkeligt, for jeg mindes faktisk at have hørt den en aften, jeg var inde at for at opleve Diana Krall i Falconer Salen. Det var fra en, der var kommet til at købe en falsk, ugyldig billet og derfor måtte gå glip af koncerten...

Hvor starter man henne, hvis man skal stifte bekendtskab med tegneserien for første gang? Det lyder lidt som om, at man kan begynde forskellige steder afhængigt af, hvilken type Hex-historier, man foretrækker. Er det rigtigt?
... as surely as there's a mouse behind your ear.

Skriv ny kommentar: