Premieren på Marvels længe ventede ensemble-superheltefilm “The Avengers” nærmer sig med hastige skridt, og i mellemtiden har fans verden over fordrevet ventetiden med at diskutere filmens alien-lignende skurke, hvis indenditet indtil nu har været ukendt.

Se også: Thor og Iron Man slår på tæven i nyt “The Avengers” klip.

Filmens instruktør, Joss Whedon, har nu offentliggjort, at alien-racen er Chitauri, der tidligere var kendt som Skrulls fra Marvels Earth-1610-univers, før de blev overført til Ultimate-universet i 2000 og fik et navneskift.

”Alien-racen er Chitauri – eller én version af dem, da de ikke har en specifik forhistorie,” udtaler Whedon.

The Avengers – der tæller Marvel-superheltene Iron Man, Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye og Black Widow – indtager de danske biografer på torsdag.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 StarWarsFan11384EB 12 år siden

Den film bliver så f*cking awesome! :D
Gravatar

#2 steadi07 12 år siden

Indtil videre har filmen ikke formået at tænde noget i mig, men jeg vil give hr. Whedon en chance. Han plejer at være en fornuftig filmskaber, så helt galt er det vel ikke gået.
Gravatar

#3 MichChrisIp 12 år siden

Anmeldelserne indtil nu lover jo ganske godt! ;)
Har fået mig til at glæde mig endnu mere til torsdag!
Gravatar

#4 Frederik 12 år siden

steadi07 (2) skrev:
Indtil videre har filmen ikke formået at tænde noget i mig, men jeg vil give hr. Whedon en chance. Han plejer at være en fornuftig filmskaber, så helt galt er det vel ikke gået.Det der har 'tændt' noget i mig, er de ovenud positive anmeldelser der kommer fra kritikere, der ikke brød sig synderligt om de tidligere Marvel-film som Thor, Captain America osv.


At trailerne åbenbart slet ikke afslører særlig meget fra filmen er jeg også glad for at høre.
Gravatar

#5 Mister Marvel 12 år siden

Spændene !!!

Læste om det på nettet, men synes det er spændene og interessant at de har en anden baggrunds-historie end de ´óriginale skrulls´´.

håber det blir starten på en stor saga hvor de evt. også kunne optræde i hhv. , ironman, thor, cap.america og avengers igen......

fordi jeg tror der er goe sager i disse rumvæsner, og nej ikke bogstaveligt, men at de har potentiale til at blive en stor historie.


„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#6 Rasputin 12 år siden

Herligt at de lader nogle af de helt store Avengers skurke udfolde sig.
Jeg må dog indrømme at det irriterer mit gamle old-school Marvel hjerte at de ikke kalder deres aliens for Skrulls!!
Gravatar

#7 Mister Marvel 12 år siden

jojo, men jeg tror det er fordi , at hvis det havde været ´´de rigtige ´´skrulls, så ville de bare have været grøøne mænd fra rummet, og i denne form blir de mer til rumvæsner fra enten en mystisk dimension eller fra rummet, og ikke blot grønne mænd.

Dette tror jeg er årsagen.......
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#8 CAP555 12 år siden

tjah, mon ikke det snarer hænger sammen med at rettighederne til "skrulls" ligger hos Fox studios da de hører ind under FF franchisen og derfor kan Marvel studios ikke bruge dem... Og skrulls behøver jo ikke nødvendigvis at være "grønne mænd" eftersom de er formskiftere.. På sin vis kan man jo godt regne chitauri for skrulls da de jo er Ultimate universets udgave af det originale univers' skrulls...
Men fuck hvem/hvad de aliens er, det mest spændende er hvem Loki har "lånt dem af".. som med stort set alle andre Marvel film, bliv til efter credits'ne :)
Gravatar

#9 Mister Marvel 12 år siden

ja, dette har jeg også læst i en anmeldelse at det ville være en go ide
„Be who you want to be, not what others wants to see.``

Skriv ny kommentar: