Joss Whedon, der i denne måned har premiere på sin første spillefilm, “Serenity”, snakkede for nyligt om sit næste projekt, “Wonder Woman”.

I interviewet fortæller Whedon: ”Vi vil møde en Wonder Woman, der er ligesom hende fra de oprindelige tegneserier og til en vis grad tv-serien. Ingen af dem er en skabelon. Jeg har aldrig elsket tegneserien og jeg så ikke tv-serien, men jeg elskede karakteren højt.”

Whedon fortsætter: ”Hun forstår ikke rigtig denne verden, hun er meget stærk, men også meget naiv. Hun er ikke så lille som de kvinder jeg plejer at skrive, men hun er klart en af dem på den måde at hun skal gennemgå en ildprøve, der ellers er forbeholdt det mandlige køn. Hun bliver nødt til at komme til verden og se hvor korrupt den er og lære at håndtere det og hendes egne kræfter. Hun er på en måde bedstemoderen over alt jeg har skrevet hele mit liv, så det giver mening at vi nu skal mødes.”Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 the spirit 16 år siden

glæder mig til at se hvad han får ud af det, hun er jo det nærmeste modstykke til superman man kommer uden at det er et kikset ripof.
Homer Simpson: "To alcohol! The cause of- and solution to- all of life's problems"
Gravatar

#2 filmz-phalanx 16 år siden

jeg ved nu ikke hun virker kikset nok i forvejen
This is the one thing we didnt want to happen - Christopher Morris
Gravatar

#3 filmz-rupert giles 16 år siden

Det er min holdning, at der ikke er noget, Joss Whedon ikke kan finde ud af, hvis bare han får lov. Det ser ud til at den teori bliver testet nu.

Wonder Woman er en fed nok figur og sandt nok den ultimative kvindelige superhelt, men der er bare så mange elementer ved hende, der er svære at omsætte til film. Alene kostumet bliver en udfordring.

Men jeg står ved mine ord... Joss kan alt! Nu håber jeg bare, at jeg har ret. Time will tell... :-)
--------------------------
That'll put marzipan in your pie plate, bingo
Gravatar

#4 vapor 16 år siden

Kan de ikke lige holde en pause med at lave nye superhelte film? Har vi ikke nok i at der kommer mere Batman, Superman, Spider-man or X-men?
Gravatar

#5 Clint 16 år siden

Tror også det kommer til at se dybt komisk ud, når hun render rundt med hendes lasso. Ligesom Kaptajn America og hans skjold også kommer til at se vildt dumt ud.
Gravatar

#6 filmz-Exitium 16 år siden

mmmm Wonderwoman, hun er for cool i justice league
"I dont wanna discuss how my fucking coffee tast like!"
Gravatar

#7 Æsop9000 16 år siden

Ja. Det kunne da muligvis blive en fed nok film....
I teorien er der ingen forskel på teori og praksis. I praksis er der
Gravatar

#8 maniac 16 år siden

Jeg er nu mest spændt på hendes usynlige flyver ;)

Skriv ny kommentar: