Judd Apatows kommende Netflix-film skruer tiden tilbage til 2020 og begyndelsen af pandemien.

“Cliff Beasts 6: The Battle for Everest: Memories of a Requiem” er den sjette film i den populære “Cliff Beasts”-franchise. Her samles overleverne fra den tidligere film efter fem år for at bekæmpe den berygtede titulære dinosaurart, der denne gang angriber på Mount Everest.

Det er i hvert fald konceptet på den fiktive film, som er omdrejningspunktet for Judd Apatows kommende corona-komedie, “The Bubble”. I virkeligheden følger vi her en gruppe skuespillere, der strander på et hotel, efter Covid-19-pandemiens udbrud tvinger holdet til at leve i en boble. Under de ikke-ideelle forhold må de forsøge at færdiggøre produktionen på dinosaur-filmen.

Filmens cast ledes an af  “The Mandalorian”-stjernen Pedro Pascal og MCU-stjernen Karen Gillan. På rollelisten finder vi også “SNL”-ikonerne Fred Armisen og Kate McKinnon, den ene halvdel af “Key & Peele”, Keegan-Michael Key, “X-Files”-stjernen David Duchovny, “Borat 2”-skuespiller Maria Bakalova samt Apatows kone Leslie Mann (“Knocked Up”) og hans datter Iris Apatow (“Love”).

Læs også: “HBO frigiver første billede af Joel og Ellie i ‘The Last of Us’-serie”

Apatow har skrevet filmen i samarbejde med “Hot Rod”-forfatter Pam Brady.

“The Bubble” får premiere på Netflix den 1. april.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: