Ariana DeBose skal spille over for Aaron Taylor-Johnson i Sonys kommende film om Spider-Man-skurken Kraven the Hunter.

Den 31-årige skuespillerinde har fået æren af at spille Marvel-skurken Calypso, rapporterer Deadline. Karakteren er en voodoopræstinde der benytter sig af magiske eliksirer, og som ofte har dannet par med Taylor-Johnsons titulære skurk.

“Gladiator”-stjernen Russell Crowe spiller en endnu ukendt rolle. Det samme gør Fred Hechinger, der er kendt fra HBO-serien “The White Lotus”.

Vi kender stadigvæk ikke nogle specifikke plotdetaljer.

DeBose rider i øjeblikket på noget af en bølge af succes ovenpå hendes præstation i Steven Spielbergs “West Side Story”. Hun har netop vundet SAG-prisen for bedste kvindelige birolle, og hun er Oscar-nomineret i samme kategori.

“Kraven the Hunter” markerer den tredje Spider-Man-bad guy i Sony’s Spider-Man Universe (SSU) til at få sin egen film. Symbioten Venom er allerede oppe på to, mens den levende vampyr, Morbius,står over for sin første den 31. marts.

Læs også: “Sidste ‘Morbius’-trailer teaser Marvel-skurkens indre monster”

“Kraven the Hunter” er skrevet af “Iron Man”-forfatterduoen Art Marcum og Matt Holloway sammen med “The Equalizer”-forfatter Richard Wenk. Filmen er instrueret af “A Most Violent Year”-instruktør J.C. Chandor.

“Kraven the Hunter” får dansk premiere den 12. januar 2023.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: