Jaume Collet-Serras veje krydses endnu engang med Emily Blunts i Amazon MGM’s kommende action-thriller “Kate Warne”.

“Jungle Cruise”-partnerne har tilsyneladende nydt samarbejdet. Efter et succesfuldt samarbejde på Disneys eventyrlige bådtur gennem Amazonas, er der nemlig ikke kun en fortsættelse undervejs med både Collet-Serra og Blunt tilkoblet. De arbejder også begge på den kommende film om den første kvindelige Pinkerton-detektiv, Kate Warne. Det rapporterer Deadline.

Hvor Collet-Serra netop har påtaget sig instruktørrollen og skal forsøge at adaptere et manus skrevet af “The Other Woman”-forfatter Melissa Stack, er Blunts eneste rolle indtil videre kun som producer. “A Quiet Place”-stjernen har dog tidligere været under forhandlinger om hovedrollen, og det forventes at snakken fortsætter, efter strejken slutter.

Blunts “Jungle Cruise”-kollega Dwayne Johnson er også tilkoblet projektet som producer – dog tilsyneladende uden en rolle i filmen i horisonten.

Blunt har for nylig kunnet ses i Christopher Nolans dramatiske storfilm “Oppenheimer”. Collet-Serras seneste film i instruktørstolen, var sammen med Johnson i DC-floppet “Black Adam”.

Du kan læse vores anmeldelse af “Oppenheimer” lige her.

Hvornår vi skal forvente at se “Kate Warne”, ved vi endnu ikke.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: