Justin Marks, der sammen med David Goyer skriver manuskriptet til Warner Brothers’ kommende “Green Arrow”-film, fortalte fornyligt MTV lidt om, hvilke skurke der vil være at finde i filmen om den Robin Hood-lignende helt, som går under det borgerlige navn Oliver Queen.

Filmen, der på nuværende tidspunkt har arbejdstitlen “Green Arrow: Escape From Super Max”, vil ikke være en almindelig superhelteskabelseshistorie, men i stedet starte med, at Green Arrow bliver smidt i fængsel efter et komplot imod ham. Hans hemmelige identitet bliver afsløret, og han er derefter nødt til at arbejde sammen med nogle af DC Comics’ mindre kendte skurke for at bryde ud af fængslet. Og nu har Marks altså løftet sløret for, hvem nogle af de mere højt profilerede skurke i fængslet bliver:

”Åh, vi har Lex Luthor med i den,” afslørede Marks tilfreds. ”Jeg er rimelig sikker på, at Gækkeren får sin chance – Ed Nigma får sit øjeblik.”

David Goyer, der var med til at skrive manuskriptet til Christopher Nolans “The Dark Knight”, kunne tidligere fortælle MTV, at Jokeren som et lille “easter egg” også ville sidde i fængslet, men at man ikke vil se meget andet af ham end hans navn på en celledør.

Green Arrows vigtigste modstander bliver dog en hel del anderledes end den gængse superskurk. Det bliver ifølge Marks fængslet selv:

”Det er et meget, meget suverænt fængsel. Jeg havde arkitektur som hovedfag på universitetet… Fængslet ‘Super Max’ måtte designes som en karakter i sig selv… Vi er i en verden, hvor i stedet for at holde en fyr indespærret, der er virkelig stor, forsøger du at holde en indespærret – i [skurken] Icicles tilfælde – der kan fryse ting. Hvad for en slags fængselscelle ville man skulle bruge for at neutralisere hans kræfter? Så for at flygte fra Super Max bliver de nødt til at udføre den mest indviklede flugt, vi nogensinde har set involverende superkræfter. Fordi fængslet selv har superkræfter!”

Med hensyn til Green Arrows kone, Black Canary, der selv har superkræfter i form af en sonisk stemme, som kan smadre objekter og uskadeliggøre skurke, så er der ifølge Marks på nuværende tidspunkt ingen planer om at have hende med i filmen. Han håber dog stadig, at der kan findes plads til hende.

Marks fortalte til sidst lidt om, hvordan han har grebet hovedpersonen selv, Green Arrow, an:

”Jeg ser ham som Jason Bourne-udgaven af superhelte, en fyr, som lever på sit eget sæt af tricks. Og jeg mener, der er en forskel mellem Ollie Queen og en fyr som Bruce Wayne. De er begge rige. De har begge deres ting. Men Batman er om sit udstyr, sin teatralskhed og sine detektivevner. Og Green Arrow er i virkeligheden en MacGyver-type. I hans hænder kan alt være et våben.”Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Spanner 13 år siden

Vi er i en verden, hvor i stedet for at holde en fyr indespærret, der er virkelig stor, forsøger du at holde en indespærret - i [skurken] Icicles tilfælde - der kan fryse ting.


A sphincter says what? Babelfish backlash?
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#2 Martindan 13 år siden

lyder da som en original superhelte film... den skal da ses.
for cryin' out loud......
Gravatar

#3 colaholic 13 år siden

Det lyder da meget lovende - Green Arrow er da osse en af mine favoritter.
Gravatar

#4 enfilmnørd 13 år siden

Ved ikke rigtigt hvad jeg skal mene, lyder til at blive en lille smule mærkelig, men hvem ved...
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.

Skriv ny kommentar: