Star Wars intet kildemateriale Kathleen Kennedy / Filmz.dk

Kathleen Kennedy forklarer Star Wars-problemer: Der er intet kildemateriale


Star Wars-chef Kathleen Kennedy forklarer nu, hvorfor “Star Wars”-filmene er sværere at lave end Marvel og “Game of Thrones”.

Når Kevin Feige finder på en ny MCU-historie, så er der altid hentet inspiration fra Marvel Comics-tegneserierne. Og da HBO skulle finde på “Game of Thrones”-serien, så var der en næsten færdig historie at følge i George R. R. Martins “A Song of Ice and Fire”-romaner.

Men sådan er det ikke, når Lucasfilm skal finde på nye film og serier i Star Wars-universet. Her er det forfra hver gang:

”Enhver af disse film er en hård nød at knække. Der er ikke noget kildemateriale. Vi har ingen tegneserier. Vi har ikke romaner på 800 sider. Vi har ikke andet end passionerede historiefortællere. som sammen forsøger at finde ud af, hvad det næste skal være,” siger Kathleen Kennedy til Rolling Stone.

Senest forlod “Game of Thrones”-skaberne David Benioff og Dan Weiss en kommende “Star Wars”-trilogi – tilbage er nu “The Last Jedi”-instruktør Rian Johnson samt Marvel-chef Kevin Feige, der også skal lave en “Star Wars”-film.

Desuden skriver Laeta Kalogridis på en “Knights Of The Old Republic”-film – læs om det her.

Dog er “Star Wars”-universet ikke helt uden kildemateriale, hvilket findes i store mængde i det tidligere ‘Expanded Universe’ – nu ‘Legends’.

Kathleen Kennedy virker dog ikke til at opfatte Legends-historierne som en brugbar kilde til inspiration.

Læs også ‘Lucasfilm: Derfor ændrede vi “Star Wars”-canon inden “The Force Awakens”‘.

“Star Wars: The Rise of Skywalker” får dansk premiere d. 18. december.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#11 nwinther 1 år siden

Expanded universe er kun interessant til og med ca. 1998. Altså inden Lucas ødelægger SW.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#12 Gridlock 1 år siden

#11 Da er vi så ikke enige synes at Dark Horse comics: Knights of the Old Republic tegneserien var ganske fortrinlig samme med deres Star Wars Legacy.

Gravatar

#13 Geekalot 1 år siden

#12 helt enig :)
Gravatar

#14 thomas040 3 uger siden

Der er ikke noget kilde materiale? Der er tonsvis af expanded universe fortællinger i alle forskellige formater, bøger, tegneserier, spil..... er hun fuldstændig uvidende om Star Wars?
Failure is a zero out.
Gravatar

#15 Gottschalck 3 uger siden

#14 Elsker hvordan der inden for to dage er blevet kommenteret på år gamle nyheder. Bliv endelig ved, så man kan blive mindet om eksempelvis sådan noget vrøvl fra Kathleen Kennedy! :)

Skriv ny kommentar: