Star Wars-chef Kathleen Kennedy forklarer nu, hvorfor “Star Wars”-filmene er sværere at lave end Marvel og “Game of Thrones”.

Når Kevin Feige finder på en ny MCU-historie, så er der altid hentet inspiration fra Marvel Comics-tegneserierne. Og da HBO skulle finde på “Game of Thrones”-serien, så var der en næsten færdig historie at følge i George R. R. Martins “A Song of Ice and Fire”-romaner.

Men sådan er det ikke, når Lucasfilm skal finde på nye film og serier i Star Wars-universet. Her er det forfra hver gang:

”Enhver af disse film er en hård nød at knække. Der er ikke noget kildemateriale. Vi har ingen tegneserier. Vi har ikke romaner på 800 sider. Vi har ikke andet end passionerede historiefortællere. som sammen forsøger at finde ud af, hvad det næste skal være,” siger Kathleen Kennedy til Rolling Stone.

Senest forlod “Game of Thrones”-skaberne David Benioff og Dan Weiss en kommende “Star Wars”-trilogi – tilbage er nu “The Last Jedi”-instruktør Rian Johnson samt Marvel-chef Kevin Feige, der også skal lave en “Star Wars”-film.

Desuden skriver Laeta Kalogridis på en “Knights Of The Old Republic”-film – læs om det her.

Dog er “Star Wars”-universet ikke helt uden kildemateriale, hvilket findes i store mængde i det tidligere ‘Expanded Universe’ – nu ‘Legends’.

Kathleen Kennedy virker dog ikke til at opfatte Legends-historierne som en brugbar kilde til inspiration.

Læs også ‘Lucasfilm: Derfor ændrede vi “Star Wars”-canon inden “The Force Awakens”‘.

“Star Wars: The Rise of Skywalker” får dansk premiere d. 18. december.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 Star Trek fever 1 år siden

"Dog er “Star Wars”-universet ikke helt uden kildemateriale, hvilket findes i store mængde i det tidligere ‘Expanded Universe’ – nu ‘Legends’."

Hun aner ikke at det findes
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#2 OliverDK 1 år siden

Det kan godt ske kildematerialet er tyndt, hvis man da bevidst ser bort fra det der findes, men det er ingen undskyldning for ikke at sætte sig til bordet og lave en samlet overordnet plan for en triologi eller mere.

Nu nævner hun jo selv Marvel og det var jo en af de åbenlyse ting man kunne have luret Marvel af efter - en overordnet gennemgående plan. Dernæst kunne man yderlig havde kigget på Marvel's evne til at bygge gode karakterer. At der ikke findes kildemateriale herfor er en dårlig undskyld, når man med Disney (Star Wars) i ryggen burde have adgang til nogle af de bedste talenter i verden inden for det felt.

Jeg bearbejder dog ikke specielt Kathleen Kennedy for ovenstående, som Bob Iger allerede har pointeret, så skulle der bare pumpes film ud for at hente investeringen hjem og det er så inde for de pressede rammer Kathleen Kennedy har skulle levere - det tvivler jeg på har været specielt nemt.
Gravatar

#3 Johnny42 1 år siden

Der er jo oceaner af kildemateriale, en masse skidt men også noget godt. Det er bare at udvælge det bedste eller mest interessante. Hvis det er den indstilling hun har, så er hun ikke den rette til at stå i spidsen for Star Wars. Og så skulle de have haft mere tiltro til de nye karakterer, de indførte. Efter The Force Awakens syntes jeg at det logiske Steps ville være en Knight of Ren/ fall of Ben Solo film, men de har for længe holdt fast i fortiden, hvilket afspejles i Rogue One, Solo, og faktisk samtlige af de serier de på nuværende tidspunkt har offentliggjort til Disney+.
Gravatar

#4 Gridlock 1 år siden

Der var tonsvis af kilde materiale, bare synd du smed det hele i skraldespanden.
bare et eksempel hele Thrawn Sagaen kunne SAGTENS ha været tilpasset til en film.
Eller hvad med hele Yuuzhan Vong krigen?
Der var rigeligt med kilde materiale de kunne ha brugt.

Og hvis de virkelig ville bruge noget nyt, hvad så med og hive fat i nogen af de forfattere der har skrevet de mest populære bøger inden for Star Wars universet.
Er sikker på hvis Kathleen Kennedy prikkede på Timothy Zahn skulder og spurgte har du ikke lyst til og være med til og skabe det nye Star Wars univers.
Ville han højst sandsynligt ha sagt ja.

Samme med de andre forfattere.
Også siden den med tegneserieren er en skjult hentydning til Marvel er det lige så meget bulshit.

Diverse Marvel film holder sig ikke til kilde materialet på nogen måde.
Thor render ikke rundt som Donald Blake en læge der skal slå sin stav i jorden for og blive til Thor.
Hulk blev ikke skabt ved at bruce banner og reddet Rick Jones fra en gammabombe prøve sprængning.
Ironman blev originalt såret i Vietnam og det var først LANGT senere han opfandt den rustning han flyver rundt i i filmen.
Civil War havde meget lidt med tegneserien og gøre.
Samme med Winter Soldier og andre ligne ting.
De er løseligt inspireret af historierne og følger nogen af de samme beats som tegneserien gør, men hovedsageligt er de deres egne historier.

Så det at der ikke var noget kilde materiale tyder blot på at du ikke har gidet og undersøge tingende inden du udtalte dig.
Eller du bare har været ligeglad og nu hvor tingende er ved og falde sammen om ørene på dig(rygterne vil vide, at folk direkte forlod test screeningen af Rise of Skywalker fordi den var så dårlig og Disney nærmest måtte trygle dem om og blive) kommer du op med en eller anden dårlig undskyldning.


Så for og citere et god gammel reklame Kathleen Kennedy Det Er En Ommer Capisce!
Gravatar

#5 Johnny42 1 år siden

Ja der er Thrawn trilogien genskabte interessen for Star Wars universet. Der er også Bane trilogien, og Revan i Knight of the Old Republic. Det spil vil jeg sige ikke bare er et af RPG spil der findes, men også har en af de bedste historier.

Derudover er der også Jedi Academy trilogien, med en af mine favoritter blandt de nye jedier, Kyp Durron., bare en skam hvordan de behandlede ham efterfølgende. Der er også Kyle Katarn i Dark forces/Jedi Knight spilserien.

Og min favorit dark jedi Exar Kun, samt forholdet mellem ham og Ulic Qel-Droma, så ja meget at tage af. Forhåbentlig finder vi ud af på et tidspunkt hvad Lucasfilm Story Group laver. Lige nu kan jeg ikke se det.
Gravatar

#6 Gridlock 1 år siden

#5 Lad os heller ikke glemme hele det udkast Lucas havde for episode 7,8 og 9 som både Bob Iger og Kathleen Kennedy valgt og smide i skraldespanden.

Hele denne udtagelse minder mest om damage control fra hendes side.
Gravatar

#7 Luka1184 1 år siden

Er det her en joke? Hun lyver, eller hun aner ikke, hvad hun taler om. Eller også er det taget ud af kontekst ... nah.
Gravatar

#8 Geekalot 1 år siden

Hun har så haft en finger med i noget af det bedste vi har set de sidste 30 år.
Problemet med Star Wars tror jeg der ligger andet steds.
Men at udtale sig at der er problemer med at finde idéer holder ikke en meter. De har så meget se kan bare gå i gang.
Gravatar

#9 thomas040 1 år siden

øh.... hvad snakker hun om? Der findes ikke Star Wars romaner og tegneserier? Hvad har jeg læst I 30 år så? Der står 'Star Wars' på alle forsiderne af de tegneserier jeg har liggende lige her. Mærkeligt at hun ikke har hørt om dem.
Failure is a zero out.
Gravatar

#10 KasperBS 1 år siden

Er der ikke skrevet masser af bøger og tegneserier man kan blive inspireret af?

Skriv ny kommentar: