Den britiske skuespiller og instruktør Kenneth Branagh er blevet hyret til at stå bag filmatiseringen af Marvel-tegneserien om den nordiske superheltegud Thor.

“Thor”, der får manuskript af Mark Protosevich (“I Am Legend”) følger den handicappede medicinstuderende Donald Blake, hvis alter-ego er den hammer-svingende tordengud Thor.

Kenneth Branagh er primært kendt for sine mindre produktioner, men har også stået bag større film som “Henry V” og “Frankenstein”. Han er snart aktuel som skuespiller i Richard Curtis’ “The Boat That Rocked” og Bryan Singers “Valkyrie”.

“Thor” er sat til at udkomme 16 juli, 2010.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 tiany 13 år siden

Jeg har altid været lidt skeptisk omkring hele der her Thor-projekt. Men hvis Kenneth Branagh virkelig skal instruere den, så er jeg villig til at give den en chance - det kunne blive meget interessant
Valar morghulis
Gravatar

#2 Patriarch 13 år siden

Det er så surealistisk at man kun kan blive interesseret.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#3 Bony 13 år siden

Man kan jo altid håbe på at Kenneth Branagh kan smide noget af den magi Del Toro tilførte Hellboy, over på dette projekt. Noget i samme skuffe og ikke bare køre videre i samme "superhelte"-stil. Lige umiddelbart synes jeg det lyder som et meget spændende projekt. Så kan man jo gå og løfte/sænke forventningerne de næste to år, alt efter hypens effekt. :)

Jeg har ikke set "I am legend", så kan ikke sige noget om forfatteren. Kenneth Branagh kender jeg som sådan heller ikke nok til, til at kunne udtale mig om kvaliteten af hans egenskaber som instruktør. Men jeg går til titlen med åbent sind. :)
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#4 moulder666 13 år siden

#3 Så se den! :-)

Første halvdel er genial - godt skruet sammen, godt spillet og virkelig flot!
Anden halvdel er....trist...

Alt i alt, synes jeg stadig, at den er en ret god oplevelse - og man kan altid gense første halvdel! :D

Jeg forholder mig dog - indtil videre - ret positivt indstillet overfor dette projekt - Tor har altid været min Yndlingsgud! :D
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#5 frz 13 år siden

Er der stadig rygter om Brad Pitt som Thor? Det ville om noget gøre projektet en del frækkere!
Gravatar

#6 filmz-gofferoffer 13 år siden

De senere år har Branagh ikke imponeret så voldsomt, men kvaliteten af hans tidligere projekter giver håb. Til gengæld er Thor en meget kringlet helt. Ultimate-udgaven er langt mere interessant end den, der er i normal continuity, fordi man i begyndelsen ikke ved, om hovedpersonen bare er en gut, der lider af vrangforestillinger, eller om han i virkeligheden er en nordisk gud.

Mest overraskende er det, at Captain America ikke bliver lavet først. Jeg mener, han er da det vigtigste element i oprettelsen af The Avengers og langt mere interessant, og da The Avengers er sat til at udkomme i 2011, bør han da næsten introduceres først.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#7 blahblah 13 år siden

#6

Lige nu er Captain America filmen også sat til at skyde sommeren igang næste år, efterfuldt af Avengers til at lukke den.
Sådan cirkus.
Gravatar

#8 blahblah 13 år siden

Eh, ikke næste år selvfølgelig. 2011 :)
Gravatar

#9 Outbound Sith 13 år siden

#5 Som de ville skrive på AICN:

Nikolaj Coster-Waldau IS Thor!!!

(Forhåbentlig. Det kunne være fantastisk!)

Hvad angår Kenneth Branagh som instruktør, så er det noget af det meste syrede, jeg har hørt længe! Men det kunne blive rigtigt spændende...
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder
Gravatar

#10 Patriarch 13 år siden

#9

Det er faktisk et MEGET interessant valg hvis kan styrketræner fra nu af...
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”

Skriv ny kommentar: