Flere instruktører har igennem tiden fortalt om udfordringerne ved at arbejde sammen med Bruce Willis – og hans efter sigende ikke beskedne ego – og Kevin Smith er den seneste på stammen.

Smith har instrueret Willis i komedien “A Couple of Dicks”, der netop har afsluttet optagelser, og de positive ting, Smith har at sige om Willis, er begrænsede.

For det første skulle Smith efter sigende have været utilfreds med, at Willis ikke dukkede op til festen, der blev holdt i forbindelse med filmens sidste optagelser, og skulle – meget apropo – have kaldt Willis for en ”fucking dick”.

For det andet fortæller Smith i et interview med avisen Toronto Star, at selvom det var sjovt at lave filmen, var det ikke uden udfordringer. Til spørgsmålet om, hvordan det var at instruere Willis, svarer Smith efter en længere pause og lettere sarkastisk: ”Ja, jeg fik mulighed for at arbejde sammen med Bruce Willis… Alle bør gøre det én gang, før de dør. Det er hårdt at instruere Bruce Willis – for at sige det mildt.”

“A Couple of Dicks” har premiere i amerikanske biografer til februar 2010.

Læs også: Kevin Smith – Altid skarp i munden.Vis kommentarer (24)
Gravatar

#21 filmz-Utyske 12 år siden

#19 -

Just præcis. Så længe man kun har mediernes ord for hvad der er foregået, kan det sagtens være tolket hårdere end det er ment, da Smith generelt ikke taler specielt pænt, men det kan jo være at det bliver taget op i en fremtidig SModcast. :)
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#22 filmzkim 12 år siden

Hvis Willis er afklaret med, at han er besværlig, og Smith sagde 'fucking dick' med et smil på læben, er det slet ikke så alvorligt mere :)
Gravatar

#23 Highland Park 12 år siden

Nu spiller Willis jo også en "dick" i filmen. ;)
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#24 holddakæft 12 år siden

Dette er fra ham selv:

From Smith's Twitter:

"We never had a wrap party on DICKS. After last shot, I went back to the apartment, packed, and rode party bus to Toronto for @DBlundellShow"

C'mon the source was the freakin' Enquirer ENQUIRER PEOPLE.

Skriv ny kommentar: