Kick-Ass”-instruktøren Matthew Vaughn – der senere på året er aktuel med “X-Men: First Class” – planlægger at lave en film om pensionerede superhelte, der atter må vågne op til dåd og sammen med deres halvvoksne børnebørn redde verden.

Se også: ”X-Men: First Class” – se den første actionfyldte trailer!

Filmen vil blive baseret på en endnu ikke udgivet tegneserie af Jonathan Ross.

Vaughn, der muligvis kun vil fungere som producer på filmen, har allerede lavet en ønskeliste over skuespillere, han gerne ser i rollerne som de aldrende superhelte: Clint Eastwood, Jack Nicholson og Warren Beatty.

Vaughn fortæller, at det er hans overbevisning, at film som “The Expendables” og “Red” har vist, at biografpublikummet er åbne over for idéen om ældre actionhelte. ”De her store stjerner spiller primært biroller nu om dage. Jeg vil sætte dem i førersædet igen og lade dem have det sjovt,” siger han.

Se også: Skurken i “Kick-Ass 2: Balls to the Wall”: Mother Fucker!Vis kommentarer (11)
Gravatar

#11 Alex- 11 år siden

Altså man kan jo gøre en del med sminke og det der. Så de vil da sagtens kunne få Arnold til at ligne en på over hundrede. Men når han nu er 63 kunne han jo godt have fået børn som 20-årig, som fik børn da de var 20, så Arnolds karakter kunne godt have børnebørn i 20'erne.

Skriv ny kommentar: