Kim Larsen død film / Filmz.dk

Kim Larsen er død

Musikeren, sangskriveren og skuespilleren Kim Larsen er død.

I morges døde Kim Larsen. Han blev 72 år.

Det oplyser agenten Jørn Jeppesen på Facebook.

Kim Larsen var primært kendt for sin musik, men medvirkede også i en række film igennem karrieren.

Det store gennembrud kom i Erik Ballings “Midt om natten” fra 1984 i rollen som den hjemløse Benny.

Larsen skabte den ikoniske musik til “Midt om natten”, ligesom han leverede musik til en række Erik Clausen-film som “Mig og Mama Mia”, “De frigjorte” og “Ledsaget udgang”.

Kim Larsen vandt en Robert for Årets Filmmusik til “Midt om natten” – i 2008 og 2016 blev han Robert-nomineret for årets sang for henholdsvis “Jeg er en af de få, der er mange af” (“Ledsaget udgang”) og “Ind i mørket” (“Mennesker bliver spist”).

PRESSEMEDDELELSE
Odense, 30. september 2018På vegne af Larsen-familien skal jeg med stor sorg meddele, at Kim Larsen…

Posted by Kim Larsen & Kjukken on Sunday, September 30, 2018


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Star Trek fever 1 år siden

Den skal lige synke ind. Musikken vil leve for evigt. Der har været så mange store oplevelser med den mand. Må han hvile i fred
Get woke, go broke.

All lives matter.
Gravatar

#2 Ryder666 1 år siden

Er vokset op med Kim Larsen mere eller mindre. Nåede at se midt om natten i biografen, da der var jubilæum i Odense biocitys største sal. Det var sgu en fed oplevelse. Så ham også optræde på midtfyns festival for en del år siden, hvor han optrådte iført shorts og t-shirt med en bajer foran sig. En oplevelse jeg aldrig glemmer. Trist. Rip.
Gravatar

#3 Ryder666 1 år siden

Jeg har lige fundet midt om natten frem på blu ray, så den vil jeg se i aften på storskærm. Er forresten imponeret over, hvor god lyden er. Især når man tænker på hvor gammel filmen er. Den er jo over 30 år gammel. Så selv om den er digitalt restaureret, er lyden fortsat i top. Der er i hvert fald power på surround sound systemet. Så det er min måde at bevare mindet om legenden Kim Larsen på. Igen: RIP.

Skriv ny kommentar: