Marvel har haft succes med at samle deres superhelte i filmen “The Avengers”. Zack Snyder har ligeledes planlagt at bringe Superman og Batman sammen i “Batman vs. Superman” som optakt til en “Justice League”-film. Det er derfor også oplagt at spørge, om “The Fantastic Four”, som er et reboot, og “X-Men” også vil blive forenet – og dermed om historierne finder sted i samme univers.

Se også: Den kommende “The Fantastic Four” bliver dyster og realistisk

Da Screen Crush stillede spørgsmålet til Simon Kinberg, der er producer på både “X-Men: Acopalypse” og den kommende “The Fantastic Four”, svarede han dog afvisende og begrundede:

Det er lidt kompliceret. For ingen af “X-Men”-filmene har foreløbig anerkendt eksistensen af et sådan superhelteteam, altså De Fantastiske Fire. Og De Fantastiske Fire modtager jo deres kræfter, så hvis de bor i en verden med mange mutanter, så bliver det kompliceret, når folk ser dem og reagerer med “Årh, du er jo bare mutant, hvad fantastisk er der ved det?””.

Josh Trank vil stå for at instruere “The Fantastic Four”, som får premiere i USA til juni næste år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Hive 8 år siden

Tjah jeg synes nu han var mere krypstisk end direkte afvisende... det vil da i hvert fald harmonere meget dårligt med tidligere rapporter om at de havde hyret en anerkendt tidligere Marvel-forfatter netop til at hjælpe med at skabe et stort, fælles univers for dem.

Men når det er sagt, så vil det egentligt være fint med mig. Efter at have hørt om deres planer for den nye Fantastic Four film ser jeg ingen grund til at blande det sammen med deres (for det meste) ganske succesfulde X-Men univers...

Skriv ny kommentar: