“Luther: The Fallen Sun” er titlen på den kommende spillefilmsfortsættelse af den populære Idris Elba-serie.

Efter et årti med “Luther”-historier endte den kritiker- og fanelskede serie med, hvad der sagtens kunne have været en endegyldig afslutning: vores titelkarakter i håndjern og på vej bag lås og slå.

Alligevel blev det ikke enden for John Luther, der for første gang står over for et mysterium i spillefilmsformat. Da vi genforenes med den tidligere detektiv, sidder han dog stadig bag tremmer, afslører Elba i et interview med Entertainment Weekly, der også har kunnet offentliggøre filmens titel.

“Han har gjort så meget for at omgå loven for at fange skurke, at han er endt i fængsel. Så det er her, vi starter historien. Han overvejer, hvad han skal gøre med sit liv.”

Inden længe sættes han dog fri igen, da han involveres i en gammel sag fra hans fortid. Men selvom filmen ifølge instruktør Jamie Payne, der også instruerede samtlige episoder af seriens sidste sæson, er en fortsættelse af seriens historie, har man grundet filmens større platform sørget for at skabe en fortælling, der også er til at tilgå for førstegangsseere af “Luther”.

Vi ved ikke meget om filmens cast, udover at vi sammen med Elba finder Cynthia Erivo (“Bad Times at the El Royale”), der spiller en rivaliserende detektiv, og Andy Serkis (“The Batman”), der har fået rollen som filmens primære skurk.

Serieskaber Neil Cross har skrevet “Luther: The Fallen Sun”, der får premiere på Netflix engang i marts.

Elba har på sin Twitter delt et nyt billede fra filmen, som du kan se lige her.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: