Et utænkeligt valg skal stoppe verden fra at gå under i den nyeste trailer til M. Night Shyamalans kommende gyser “Knock at the Cabin”.

Den nye trailer til ”Knock at the Cabin” giver os en forsmag på en mystisk og forfærdende fortælling – noget, der ligger lige til højrebenet for Shyamalan, der både er berømt og berygtet for sine films mange uventede drejninger. Og mon ikke et nyt crazy twist endnu engang er at forvente fra ”The Sixth Sense”- og ”Unbreakable”-instruktøren?

I ”Knock at the Cabin følger vi Wen og hendes forældre, der tager på en hyggelig tur til en afsides hytte. Feriefreden forvandles dog til et mareridt, da fire faretruende fremmede – anført af Dave Bautistas Leonard – dukker op med hjemmelavede våben og stiller familien et forfærdeligt dilemma. Vælg hvem af de, der skal ofres, eller jorden går under.

Den ellers lykkelige familie spilles af ”Mindhunter”-skuespiller Jonathan Groff,  “FLeabag”-skuespiller Ben Aldridge og den unge spillefilmsdebutant Kristen Cui.

Læs også: “‘M3GAN’-trailer teaser en ny horrordukke med morderiske tendenser”

Blandt Dave Bautistas følgere finder vi “After the Wedding”-skuespiller Abby Quinn, “The Outfit”-skuespiller Nikki Amuka-Bird og Shyamalans ”Servant”-skuespiller Rupert Grint, som de fleste sandsynligvis genkender fra ”Harry Potter”-franchisen.

Filmens manus, der er skrevet af Shyamalan sammen med Steve Desmond og Michael Sherman, er baseret på Paul G. Tremblays bog ”The Cabin at the End of the World”,

”Knock at the Cabin får premiere den 16. Februar.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: