På John Williams fansiden JWfan kan man nu læse om musik optagelserne til “Star Wars: Episode III – Sith-fyrsternes hævn”, der for tiden er i gang i London. På siden rapporterer en af korsangerne, der har deltaget i indspilningerne til underlægningsmusikken, om observationer om filmen.

Spoiler materiale, marker for at læse:

Korsangeren fortæller: ”… Vi gik videre til ‘The Birth of the Twins’… Jeg vendte mig om for at se skærmen bag os, og der kunne jeg se fødslerne sammenklippet med bygningen af ham. Vaders fødsel, der klart var parallel med fødslen af Luke og Leia. Mens babyerne overdrages til folk, ser man et andet sted hjelmen bliver sat over Anakins ødelagte ansigt… Senere kommer jeg ind i kontrolpulten med nogen fra orkesteret, og lytter med fascineret glæde da Lucas begynder at efterligne Vaders ånde, til alles morskab. ‘Vi skal have åndedrættet til at virke med musikken der, John’ sagde George Lucas.”
Det næste næste spor de gik i gang med hed “The Death of Padme”…


Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 nostromo 18 år siden

Uh.... If this is true... I don't have to see the movie now... The entire ending was just told to us...

KIDDING!! SHIT YEAH I HAVE TO SEE IT!

Wow, I cannot wait! I hope for the love of YODA that they will issue a 2 disc set of Episode II and Episode III. Episode II was so much better than Episode I. I loved the Yoda theme with the kids and well, the force theme (Which will forever be Luke's theme for me) was so good to hear. I hope he uses it a lot in the new film.

Being one who grew up with Star Wars, this is one of those themes that has a very comforting feel to it. It takes me to my happy place...
Girl: It said my cookies aren't turned on? What am I supposed to do, pour some milk on myself and show them my tits?
Gravatar

#2 darkwizat 18 år siden

nobe episode 1 was the best of these two episode 2 hade a lot of bad cgi and yoda in cgi looks so bad and in episode 1 he looks like god old yoda...

men det helle lyder da spændene glæder mig til denne film,
håber bare ikke der er så meget møg cgi i den som der var i episode 2, men er jeg detsvære bange for men glæder mig bestemt aligevel.
Gravatar

#3 danschier.dk 18 år siden

#2 kan kun give dig ret. Yoda skal ikke laves med CGI.
Gravatar

#4 mimic 18 år siden

synes han lignte mere plastik i episode 1 ham yoda, selv den gamle yoda fra de gamle film så bedre ud end episode 1, og med hensyn til cgi yodaen synes jeg han var rigtig god, og cgien i de film er utrolig flot, specielt når man tænker på hvor grim cgien var i van helsing filmen.
Gravatar

#5 Hal60 18 år siden

Jeg syntes nu at Cgi'en er ganske fornøjelig i den nye trilogi... Glæder mig til den tredje!
When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun. So once when I was six, I did.
Gravatar

#6 lagoni 18 år siden

Ved ikke om det har været nævnt før, men fandt lige det her
http://gossip.tv2.dk/article.php/1983236.html

"Efter mere end et kvart århundrede med stjernekrigssagaen ser det ud til, at George Lucas er blevet træt af kun at stå bag kameraet.

I den nye "Star Wars: Episode III - Sith-fyrsternes hævn" springer han i hvert fald om på den anden side. De biografgængere, der virkelig har antennerne ude, kan med lidt held få øje på en skægget mand i en af scenerne."
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.
Gravatar

#7 filmz-Exitium 18 år siden

fed! Den samme ide fik m. night
"I dont wanna discuss how my fucking coffee tast like!"

Skriv ny kommentar: