Internationalt tv-spot: Man kan nu se et 60-sekunders spændende spot, der byder på et par nye glimt fra den ventede film.

Klip fra filmen: Den officielle hjemmeside kan nu vise et klip fra filmen, hvori Bruce Wayne træner sine kampevner med sin mentor Ducard.

Nye billeder: Warner Bros. har nu frigivet en række nye billeder fra den kommende film.

Nyt tv-spot: Endnu et kort spot, der har kørt over amerikanske tv-skærme, kan nu ses online.

”Robin’s Big Date”: Man kan nu se en komisk fanfilm med den dynamiske duo i skrækkelige kostumer. I filmen har Batmans sidekick Robin en fræk aftale, men den mørke ridder dukker op og formår fuldstændig at ødelægge aftenen for den opgivende vidunderdreng.

”Smalville” promo-spot: I forbindelse med sæsonfinalen på serien “Smallville”, kan Warner Bros. præsentere en 8 minutters forsmag på filmen om den kappeklædte korsfarer, som vises onsdag aften på amerikansk tv.

Two-face: Selvom Guy Pearce tidligere har været nævnt i forbindelse med rollen som advokaten Harvey Dent, der bliver skurken Two-face i den kommende fortsættelse, lader det nu til at Liev Schreiber skulle være topkandidat til rollen.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 filmz-milf hunter 17 år siden

Det er fantastisk nyt!!! Liev Schreiber er fantasktisk, bare høre ham snakke er nok uhhhh!!! Han er en af de bedste. Håber vildt meget på han kan komme nærmere toppen med den rolle.... ORSON!
“Me, lager. Finchy, Lager. Gareth, lager sometimes cider, so different drinks for different...needs.”
Gravatar

#2 filmz-milf hunter 17 år siden

“Me, lager. Finchy, Lager. Gareth, lager sometimes cider, so different drinks for different...needs.”
Gravatar

#3 filmz-esben 17 år siden

glaeder mig til at christian bale i hovedrollen, og synes traileren var god da jeg saa den i biffen. jeg er dog lidt bange for at en potentiel dyster og tung stemning (der efter min mening ville passe bale godt) kommer til at drukne i batmobil-hummers og slige pinlige tiltag.

jeg ved godt at gadgets er et batman trademark, men alt med maade...

(det skal lige indskydes at jeg kun har set traileren, og at det godt kan vaere det ikke er saa slemt som det ser ud i den.)
"I've seen things you people wouldn't believe"
Gravatar

#4 evermind 17 år siden

Okay, så det er Henri Ducard, Liam Neeson skal forestille (hehe, ved godt, jeg er lidt langsom her...). Jeg synes, det er fedt, at Henri Ducard er med - han virker umiddelbart bare for... flink. Ikke den lede karl, jeg husker ham som i tegneserien. Men stadig - fedt, at de har medtaget Ducard! :)
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"
Gravatar

#5 filmz-angelus 17 år siden

Sys denne film virker lovende, alene i kraft af at den løfter sløret for mange af de ting som man glemte at fortælle publikum i den første film.. Dog har jeg mine betænkninger ved skurken "Scarecrow", som mest af alt bare ligner en vildfaren mand med en sæk over hovedet.. Synes han burde gennemgå en mere drastisk forvandling - nærmest en mutation - så man virkelig kunne se at han var en af dem man ikke må lege med.. Men ellers virker projektet meget lovende og gennemtænkt.. Glæder mig til at se det endelig resultat.. Ses på grillen dér (-_-)...zZz !!

Skriv ny kommentar: