Columbia Pictures har hyret Kurt Wimmer til at skrive manuskriptet til deres kommende genindspilning af “Sidste udkald”, Paul Verhoevens klassiske sci-fi-actionfilm fra 1990, der havde Arnold Schwarzenegger i hovedrollen.

Wimmer har tidligere skrevet og instrueret “Cubic” og “Ultraviolet” og har arbejdet med Universal på de kommende “Salt” og “Law Abiding Citizen”.

I den originale film, der byggede over Philip K. Dicks novelle “We Can Remember It for You Wholesale”, spillede Schwarzenegger byggeriarbejderen Douglas Quaid, der i året 2084 fører et tilfredsstillende liv sammen med sin attraktive kone Lori. Men efter et fejlslaget hukommelsesindgreb gennem firmaet Rekall forandrer Quaids liv sig radikalt: Skumle typer vil pludselig slå ham ihjel, og han erfarer, at han måske slet ikke er den, han tror, han er.

Nøglen til Quaids identitet ser ud til at være langt væk fra Jorden: Nemlig på Mars, hvor den samvittighedsløse Cohaagen gør skumle forretninger vedrørende planetens luftproduktion. Quaid begiver sig ud på den farlige søgen efter sin sande identitet.

Universal holder detaljer om den nye historie hemmelige, men kalder projektet for en “nutidig tilpasning”.Vis kommentarer (25)
Gravatar

#1 Gasivodo 14 år siden

Bare den bliver PG-13, så er jeg solgt.....SUK.
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#2 astor 14 år siden

jeg er generelt meget meget meget imod denne remake. jeg ved originalen stadig vil være der, men det ændrer ikke på at jeg hader at de gør dette. Det er bare tale om tid før der kommer remakes af Star Wars også, intet er helligt for de pengekåde hollywood nazi kommunister.
Sorry, Quaid. Your whole life is just a dream...
Gravatar

#3 Twister 14 år siden

#2

Giver dig helt ret. Det er som om der ikke produceres andet end remakes i disse dage...det er sku lidt sørgeligt.
“I should say that I was a visual person. I experience with my eyes and never, or rarely, with my ears...to my constant regret.” - Fritz Lang
Gravatar

#4 mrghostface 14 år siden

#1 og #2
Jeg er helt enig med jer begge! Det er nærmest skandaløst at de laver remake efter remake. Og nu, igen. Endda med en relativt ny film, som på ingen mulig måde fejler noget som helst. Det er jo endda næsten Arnolds bedste skuespilspræstation, ever (muligvis en anelse subjektivt).
Gravatar

#5 cansi 14 år siden

Hvad skal man sige?
Gravatar

#6 Clint 14 år siden

Columbia Pictures sdik
Gravatar

#7 Æsop9000 14 år siden

hvorfor lave så mange remakes, når der er et stort udvalg af bland andet sci fi literratur som aldrig er bleven omsat til film??

synes bare det er alt andet en kreativt at lave alle disse remakes.

Men jeg kan også se det lidt fra film-selskabernes synspunkt: ved at lave et remake af en fed og successfuld film der er flere år gammel så tror de at de har en garanti for success og indtægter.
men synes stadig det er klamt.
I teorien er der ingen forskel på teori og praksis. I praksis er der
Gravatar

#8 filmz-loke76 14 år siden

Troede aldrig jeg stort set ville miste interressen for nye film. Hold da køft hvor er det bare helt og aldeles perverst hvordan hollywood åbentbart skal lave mange hundrede millioner på ting der ikke engang er i nærheden af at være originalt materiale. Hollywood kopierer = milliarder i kassen. Jeg kopierer = en bøde på milliarder.

I spit on you, and proudly pirate, and spit on anything you do.
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#9 Monkeyking 14 år siden

Jeg synes de sku tage og lave et remake af X men origins: Wolverine... og så selvfølgelig ALLE Nicholas Cage film dennegang NOT starring Nicholas Cage!
"You don't need to put your P in a V right now." "No, I need to B my L on someone's T's."
Gravatar

#10 Mercadian 14 år siden

NEJ - IKKE ET REMAKE !!!

Den originale var SÅ Paul Verhoeven'sk at den blev kult ... Kun Paul Verhoeven kan more mig over mennesket ligegyldige ondskab overfor sig selv... Hvorfor pille ved det :)
If practice makes perfect, but nobody is perfect, then why practice?

Skriv ny kommentar: