Natten til mandag dansk tid forløber den anerkendte prisuddeling. Dog kan man forvente færre optrædener end normalt.

Lady Gaga, musiker og skuespiller, har meldt ud, at hun ikke kommer til at optræde med den Oscar-nominerede sang “Hold My Hand” til Oscar-uddelingen 2023. Efter flere ugers spekulation kan showproducer Glenn Weiss bekræfte, at Gaga er med til showet som deltager, ikke som performer. Det skyldes hendes travle skema, som lige nu er fyldt ud af optagelserne til den kommende “Joker: Folie à Deux”. Hun har ikke derfor haft tid til at planlægge en optræden-

Sangen “Hold My Hand” var en del af soundtracket til Tom Cruise-blockbusteren “Top Gun: Maverick”, som både modtog ros fra anmeldere og publikum. Typisk har akademiet for vane at bede om optrædener fra alle, som er nomineret i kategorien “Bedste Originale Sang”.

Til gengæld kommer de resterende nominerede til at optræde med deres sange. Det gælder Diane Warrens “Applause”, som akkompagnerede filmen “Tell it like a Woman”, Tems og Rihannas “Lift Me Up”, som var soundtrack til “Black Panther: Wakanda Forever”, M. M. Keeravanis “Naatu Naatu” fra den indiske blockbuster “RRR” samt David Byrne og Mitskis “This Is a Life”, som hører til “Everything Everywhere All at Once”.

Oscar-uddelingen 2023 får Jimmy Kimmel som vært og kan ses i Danmark mandag den 13. marts kl. 02.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: