Lige nu jonglerer Disney både med kommende spin-off serier og  film for den højt elskede franchise. Hvilke planer, der bliver realiseret, får vi mere at viden om snart.

Da Jon Favreaus “The Mandalorian” blev udgivet i november 2019, var forventningerne til serien ikke så store, som de er nu. Fra at være et off-shoot har serien udviklet sig til at være et af de mest spændende nye udvidelser af “Star Wars”-universet. Omvendt var forventningerne til spillefilmen “Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker”, som udkom måneden efter første sæson af “The Mandalorian”, tårnhøje.

På trods af en omsætning på over 1 milliard dollars var modtagelsen ikke lige så pæn, hvilket bremsede fremtidige filmprojekter. I stedet har Disney vægtet kommende spin-off serier som “The Mandalorian”, endnu en sæson af “Andor” samt introduktionen til Live-actionserierne “Skeleton Crew” og “Ahsoka”.

I mellemtiden har flere store skabere været på tale til at igangsætte spillefilmene igen. Patty Jenkins (“Wonder Woman”) skulle instruere filmen “Rogue Squadron”, men Disney har valgt at lægge filmen på hylden og droppe den aktive produktion. Chef for Marvel Studios, Kevin Feige havde også en “Star Wars”-film planlagt, men nu kan Variety berette, at Feiges film også er lagt på hylden – sandsynligvis på grund af et overlap med de kommende Marvel-film.

Rian Johnson, som instruerede “Star Wars: The Last Jedi”, har lige nu travlt med flere “Glass Onion”-film for Netflix og en ny sæson af serien “Poker Face”. Til gengæld har der været på tale, at Taika Waititi, som instruerede “Thor: Ragnarok”, er i gang med at udvikle en “Star Wars”-film, som han sandsynligvis kommer til at spille med i. Om Waititis projekt bliver aktuelt, er endnu uvist.

Hvilket projekt, Disney og Lucasfilms ender med at lave, finder vi ud af den 7. april, hvor Star Wars Celebration Convention afholdes i London.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Star Trek fever 11 måneder siden

Star Wars kan ikke overleve Disney. Woke historiefortælling er vigtigere end en god historie.

De tre biograf film overgik hinanden i uelskelige figurer og en Mary Sue I hovedrollen. Samtidig ødelagde man Vaders offer, ved at lade kejseren komme tilbage. Luke var en soy boy, som absolut intet var værd.

Og at de ikke bragte Luke, Han og Leia sammen på skærmen er helt til grin
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"

Skriv ny kommentar: