Liam Gallagher – bedre kendt som forsangeren i det opløste rockband Oasis – har sat gang i et filmprojekt om The Beatles, baseret på Richard DiLellos bog “The Longest Cocktail Party”. Det bliver Gallaghers filmselskab, In 1 Productions, der skal stå for produktionen.

Se også: Johnny Depp er tilbage i “21 Jump Street”.

En af karaktererne i bogen er forlæggeren Derek Taylor, der oplevede bandets sammenbrud på nærmeste hånd. Det er netop rollen som Taylor, Gallagher mener “er skræddersyet til Johnny Depp”. Ifølge Gallagher er manuskriptet skrevet færdigt.

Gallagher kender Depp personligt, hvorfor sandsynligheden for, at “Pirates of the Caribbean”-skuespilleren skulle være interesseret, er noget større. De har været sammen ved flere lejligheder, og Johnny Depp spillede endda guitar på Oasis-nummeret “Fade In-out”.

Den seneste film, der omhandlede The Beatles, var “Nowhere Boy” fra 2010, som fokuserede på John Lennons ungdom og skabelsen af det legendariske band.

Se også: Liam Gallagher vil lave film om The Beatles.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Lehrmann 12 år siden

Så længe det ikke er Gallagher selv, som skal spille med.
Gravatar

#2 StarWarsFan11384EB 12 år siden

Fedt nok
Gravatar

#3 ollethem 12 år siden

old news..
Dave Dee, Dozy, Beaky, Mick and Tich.
Gravatar

#4 LightningSparrow 12 år siden

ollethem (3) skrev:
old news..

Tænkt en gang. Selvom der er mange der nok allerede har læst dette, så mon ikke der er en lille flok der ikke har, og som hel sikkert synes dette er en fin nyhed?

Gravatar

#5 MMB 12 år siden

LightningSparrow (4) skrev:
Tænkt en gang. Selvom der er mange der nok allerede har læst dette, så mon ikke der er en lille flok der ikke har, og som hel sikkert synes dette er en fin nyhed?


Vi brokker os ikke over, at Filmz har valgt at vise nyheden, men derimod det sene tidspunkt det bliver gjort på. Men bedre sent end aldrig.
Gravatar

#6 Jb-film 12 år siden

At Liam Gallagher er klar til en film om Beatles, er vel ikke den helt store frygt.
- Oasis er som nogle af de få, der har hentet inspiration i Beatles.

- Men det kræver en vis stil med biografien - spillefilmen om The Doors er en god rettesnor.
Gravatar

#7 kassemir 12 år siden

De kunne jo også bare give Depp rollen some Keith Richards, og skrive en scene, hvor The Beatles og The Stones mødes ;-) Så kunne han jo bare lave hele Jack Sparrow tingen, og vinde en Razzie eller sådan noget.

Just kiddin' Depp er en god skuespiller og han plejer at vælge gode projekter (for det meste i det mindste). Så hvis han får et godt manus ind gennem døren, så tror jeg bestemt han vil overveje det.
Lyder da indtil videre spændende i hvert fald!

Skriv ny kommentar: