Sony Pictures har snart et nyt hold “Men in Black” på plads – Liam Neeson er seneste tilføjelse.

Som det tidligere har været fremme, så har Sony Pictures søgt efter en ‘hvid mand’, en ‘sort kvinde’ og en ‘ældre mand’ til det kommende “Men in Black”-spinoff.

Tessa Thompson og Chris Hemsworth fra “Thor: Ragnarok” er på plads som henholdsvis ‘sort kvinde’ og ‘hvid mand’ – nu er Liam Neeson så udpeget som Sonys cast af en ‘ældre mand’, skriver The Hollywood Reporter.

Neeson er tiltænkt rollen som chef for ‘Men in Black’-organisationen i London.

Der bliver således ikke tale om et reboot af de første tre film med Will Smith og Tommy Lee Jones, men derimod en spinoff-udvidelse i samme univers.

“Men in Black 4” får premiere d. 14. juni i 2019.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Jeffe 1 år siden

Er jeg den eneste der hader den trend der er med at sammenklistre billeder til nyheder, videoer m.m, som nu også er blevet standard her på Filmz?
Gravatar

#2 KeeZ 1 år siden

“I don’t know who you are. I don’t know what you want. If you are looking for ransom I can tell you I don’t have money, but what I do have are a very particular set of skills. Skills I have acquired over a very long career. Skills that make me a nightmare for aliens like you. If you let my partner go now that’ll be the end of it. I will not look for you, I will not pursue you, but if you don’t, I will look for you, I will find you and I will kill you.” — Liam Neeson, Men in Black 4

#1 nøøøh... idet de fleste mennesker er meget visuelle giver det god mening :)
Gravatar

#3 Pistolprinsen 1 år siden

Jeffe (1) skrev:
Er jeg den eneste der hader den trend der er med at sammenklistre billeder til nyheder, videoer m.m, som nu også er blevet standard her på Filmz?

Nej, vi hader det alle!

Når jeg går på et website for at LÆSE nyheder, så er det for at LÆSE nuheder - vil jeg se videoer, så kan jeg godt selv finde ud af, at gå på YouTube!

Det er det samme med Ekstra-Bladet TV, og alle de andre lorte videoer blandet sammen med LÆSE stof !!!
Jeg har aldrig forstået 'Pound Me Too' bevægelsen???
Ønsker alle piger blot, at blive 'pounded'?!?

Skriv ny kommentar: