“King Kong” står over for sin første live-action serie nogensinde.

Disney rykker Merian C. Coopers ikoniske monsterabe ned på den lille skærm i en ny serie hos mediegigantens streamingtjeneste, Disney+. Det rapporterer Deadline. Serien, der har den midlertidige titel “King Kong”, er i de tidligste stadier af udviklingsfasen.

“King Kong”-serien produceres af James Wans (“Aquaman”) produktionsselskab med det passende navn Atomic Monster Produktions, og er skrevet af Stephany Folsom, der er skaber af den nye Prime Video-serie “Paper Girls” og var forfatter på “Toy Story 4”.

Læs også: “Ben Affleck er tilbage som Batman i ‘Aquaman and the Lost Kingdom'”

“King Kong” beskrives af Deadline som et “action-adventure-drama, der bringer den klassiske monsterhistorie ind i moderne tid”. Serien foregår på Skull Island og vil dykke ned i den gigantiske abes oprindelse og mytologi med udgangspunkt i Coopers oprindelige bøger og Joe DeVitos nyere Kong-fortællinger.

Både Wan og Folsom er executive producers sammen med Michael Clear, Rob Hackett, Dannie Festa and Marc Manus.

“King Kong”-serien er en original historie og er altså ikke forbundet med de film, som Warner Bros. har udgivet som en del af deres MonsterVerse. Her har vi set monsteret i “Kong: Skull Island” og “Godzilla vs. Kong”, hvoraf sidstnævnte har en fortsættelse på vej.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: