Den næste “Planet of the Apes” har fundet personen, der skal udfylde de utroligt store sko, som Andy Serkis efterlod oven på franchisens seneste trilogi.

Owen Teague, der spillede den morderiske mobber Patrick Hockstetter i Andy Muschiettis “It”, har fået den ledende aberolle i 20th Century Studios’ kommende “Planet of the Apes”-film. Det rapporterer Deadline.

Wes Ball, der indtil nu kun har instrueret “The Maze Runner”-trilogien, blev i 2019 ansat som instruktør på filmen og har siden været med til at skrive manuskriptet.

Den oprindelige plan med den nye film var at fortsætte i det samme univers, som blev skabt i den seneste “Planet of the Apes”-trilogi, der sluttede med “War for the Planet of the Apes” i 2017, men om det stadigvæk er tilfældet er ikke klart. Filmens plot bliver nemlig på nuværende tidspunkt holdt hemmeligt.

Læs også: Andy Serkis skaber “Madame!” – en serie om den virkelige Madame Tussaud

Selvom vi ved, at Teague er blevet castet som en af de intelligente aber, ved vi ikke, om det er én vi kender fra andre film eller en original karakter. Filmen vil ligesom de hidtidige projekter i franchisen også have en menneskelig ledende rolle, men her er der stadigvæk ikke blevet castet nogen.

Hvornår vi kan forvente at se den kommende “Planet of the Apes”-film, ved vi ikke.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: