Loke og Heimdall får mindre roller i “The Avengers: Age of Ultron”


Sidste uge dukkede den første trailer op til Marvels ”The Avengers: Age of Ultron”. Men nu afslører Idris Elba, der spiller Heimdall i “Thor”-filmene en detalje fra den kommende superheltefilm, der ikke fremgik af traileren.

Det er nemlig ikke kun Thor, der dukker op i den længe ventede fortsættelse. Idris Elba og Tom Hiddelston vil også være at finde i filmen som henholdsvis Heimdall og Loke. Det afslører skuespilleren i et interview med The Telegraph.

Se også: Marvel annoncerer ni nye film.

Idris Elba optog scenen hen over sommeren, hvor han også arbejde som DJ på party-øen Ibiza, så hans rolle bliver efter alt at dømme ret lille. Hvor meget Loke, der også havde en prominent rolle i den første film, kommer til at dele rampelyset med sin bror Thor denne gang vides endnu ikke.

Iron Man, Hulk, Captain America vender alle tilbage i fortsættelsen til ”The Avengers”, der blev den tredje største boxoffice-succes i historien i 2012. Sammen skal de redde Jorden mod James Spaders diabolske skurk Ultron.

“Avengers: Age of Ultron” får premiere den 30. april 2015.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 MonsTruz 6 år siden

Syntes det er lidt overraskende at de vælger at spoile det før filmen. Det havde ellers været en fin lille overraskelse.
Gravatar

#2 Kau 6 år siden

Overraskelse ? De har jo stået på IMDB, at de skulle være med i lang tid efterhånden.

Skriv ny kommentar: