Den sjette og allersidste sæson af “Lost” er netop blevet sparket i gang på amerikansk tv, og ABC har nu annonceret, at finaleafsnittet, der afslutter hele sagaen, vil blive vist 23. maj.

Hvis man frygter, at den efterhånden omfattende kryptiske mytologi i serien ikke vil nå at blive afklaret til afslutningen, kan seriens producere og medskabere Damon Lindelof og Carlton Cuse i et interview med MTV forsikre fans om, at serieafrundningen ikke vil stå tilbage med ubesvarede spørgsmål.

”Det er ikke som om, vi havde tænkt os at lade noget af det, vi ville afklare, ligge uafklaret, så folk kan se det i biografen,” forklarer Lindelof. ”Vi har arbejdet så hårdt på grundlæggende at lave noget, vi følte aldrig er blevet gjort før, hvilket er at tage en dybt mytologipræget serie og bestemme os for en afslutningsdato tre år ude i fremtiden. Så vi føler, det ville være en lussing til alle seriens fans, hvis vi ikke kunne levere en afslutning.”

Holdet bag den populære serie er dog klar over, at der har huseret rygter om, hvad ABC og Disney – som ejer ABC – potentielt kan gøre med “Lost”-franchisen efter selve showet er blevet afrundet.

”Der har selvfølgelig været en masse samtaler med ABC og Disney omkring ‘Lost’-brandet, og jeg tror, det ville være naivt at formode, at de ikke med tiden ville gøre noget med det,” udtaler Cuse.

Læs flere nyheder om “Lost – Sæson 6″.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#11 sezzie 13 år siden

Til alle spoliers :-)

Vi har da vidst siden sæson 5 at røgen var evil locke, kunne jo ik være andre. Christian, evil locke MIB(ham fra starten af det sidste afsnit i sæson 5) er = smoke monster. Men jeg er sku begyndt at tvivle på om jacob er god. Tror jeg ik længere. Hvorfor skulle han være god? Tror nu det ham den anden Man in black er god. Han siger jo os " I want to go home her i det første afsnit. Men jeg er spændt på at se hvem der vågner op i sayid. Det er ihvertfald ik ham selv. Tror det er jacob's "loophole" men ved det ik endnu. Men hvorfor fanden er øen under vand der i den parralelle verden? Det vildt mærkeligt. Hva med alt den aske de planer ud rundt omkring hvor tror i det kommer fra? tror selv det er fra den statue fra stranden af da den blev smadret.
Gravatar

#12 sezzie 13 år siden

MODERATOR SLET MIN FØRSTE POST SPOILEDE FORKERT UNDSKYLD!!!!!!!!
Gravatar

#13 Mhmaha 13 år siden

#12 Bare rolig! Det er ikke ligefrem nemt at læse hehe!
Gravatar

#14 Rosenmeier 13 år siden

Hvis I syntes overstående teorier (spoilerne) er lidt langt ude, så prøv at tjekke: http://lostpedia.wikia.com/wiki/Jacob's_nemesis

Der kan man læse om Nemesis (den sorte røg). og blandt andet hvilke mange andre personer som den har været forklædt som, og bl.a. også som edderkopper osv...

Spændende er det ihvertfald!
Gravatar

#15 sezzie 13 år siden

#13 Oki men alligevel :p

Der sygt mange teorier som folk har brugt tid på :-)
Glæder mig til at se E03 :-)!!
Gravatar

#16 amadoR 13 år siden

En af de ting jeg elsker ved Lost skinner virkelig igennem her i tråden, alle jeres dejlige teorier om hvordan tingene hænger sammen A = B. Never anything certain though.

I love it.
Kom så Lost!, Jeg er klar!

Skriv ny kommentar: