Den sjette og allersidste sæson af “Lost” er netop blevet sparket i gang på amerikansk tv, og ABC har nu annonceret, at finaleafsnittet, der afslutter hele sagaen, vil blive vist 23. maj.

Hvis man frygter, at den efterhånden omfattende kryptiske mytologi i serien ikke vil nå at blive afklaret til afslutningen, kan seriens producere og medskabere Damon Lindelof og Carlton Cuse i et interview med MTV forsikre fans om, at serieafrundningen ikke vil stå tilbage med ubesvarede spørgsmål.

”Det er ikke som om, vi havde tænkt os at lade noget af det, vi ville afklare, ligge uafklaret, så folk kan se det i biografen,” forklarer Lindelof. ”Vi har arbejdet så hårdt på grundlæggende at lave noget, vi følte aldrig er blevet gjort før, hvilket er at tage en dybt mytologipræget serie og bestemme os for en afslutningsdato tre år ude i fremtiden. Så vi føler, det ville være en lussing til alle seriens fans, hvis vi ikke kunne levere en afslutning.”

Holdet bag den populære serie er dog klar over, at der har huseret rygter om, hvad ABC og Disney – som ejer ABC – potentielt kan gøre med “Lost”-franchisen efter selve showet er blevet afrundet.

”Der har selvfølgelig været en masse samtaler med ABC og Disney omkring ‘Lost’-brandet, og jeg tror, det ville være naivt at formode, at de ikke med tiden ville gøre noget med det,” udtaler Cuse.

Læs flere nyheder om “Lost – Sæson 6″.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 Eat this 14 år siden

Så lige de 2 første afsnit af lost sæson 6 igår. Nice
Gravatar

#2 Mhmaha 14 år siden

Tjaa vi får se! :)
Gravatar

#3 theassociate 14 år siden

Det kan godt være jeg er gammeldags, men de 2 første afsnit gav ikke nogle svar what so ever, kun flere spørgsmål!
Gravatar

#4 Buzz 14 år siden

Lost bliver huske som den serien med, den perfekt afslutningen, ikke lige som med star wars som vi fik
Gravatar

#5 filmz-Coney 14 år siden

#3 Ahva?

Du synes ikke det var en del af en kæmpe forklaring at få at vide præcist hvem der stod for den sorte røg? Og hvorfor der var pulver rundt om huset i skoven?
Gravatar

#6 Mhmaha 14 år siden

#5 jo, men

Vi ved hvem der står bag eller er røgmonstret nu, men det med asken omkring Jacob's hus synes jeg nu ikke er helt tydeligt endnu! Han kunne jo alligevel ikke røre Jacob anyway.. men det er måske bare for at beskytte personer, som Jacob er i kontakt med? Glæder mig til at finde ud af mere! :)
Gravatar

#7 zamm- 14 år siden

#5-6
Ahva'? Den sorte røg... er det
... Locke der står bag?


Fordi jeg vil sige at jeg heller ikke forstod meget af de to første afsnit, men bare gav flere spørgsmål end svar.
Yo, homie. Is that my briefcase?
Gravatar

#8 Mhmaha 14 år siden

#7 well

Tjaa det er vel ham "Evil Locke" som jeg ikke kan huske navnet på som står bag røgen så at sige! :P Tror faktisk ikke at vi har fået hans rigtige navn endnu, men jeg kan tage fejl! Men det er ham gutten som har været på øen sammen med Jacob et godt stykke tid! Håber bare de bringer den rigtige Locke tilbage på et tidspunkt. Han er nu den mest interessante person på øen imo!
Gravatar

#9 nygaardpetersen 14 år siden

Uha glæder mig til at se det sidste afsnit håber (og formoder) at den afrundes ordenligt. Premiere afsnittet var super fedt :-)
Gravatar

#10 sezzie 14 år siden

Til alle spoliers :-)
Vi har da vidst siden sæson 5 at røgen var evil locke, kunne jo ik være andre. Christian, evil locke MIB(ham fra starten af det sidste afsnit i sæson 5) er = smoke monster. Men jeg er sku begyndt at tvivle på om jacob er god. Tror jeg ik længere. Hvorfor skulle han være god? Tror nu det ham den anden Man in black er god. Han siger jo os " I want to go home her i det første afsnit. Men jeg er spændt på at se hvem der vågner op i sayid. Det er ihvertfald ik ham selv. Tror det er jacob's "loophole" men ved det ik endnu. Men hvorfor fanden er øen under vand der i den parralelle verden? Det vildt mærkeligt. Hva med alt den aske de planer ud rundt omkring hvor tror i det kommer fra? tror selv det er fra den statue fra stranden af da den blev smadret.

Skriv ny kommentar: