I den sidste sæson af tv-kanalen ABC’s utroligt populære science fiction-serie “Lost” har producerne været på overarbejde og har fået sat op til flere store ting i værks – deriblandt vil flere af seriens tidligere cast-medlemmer gøre comeback.

Nu er det så blevet bekræftet, at endnu en populær kending vil vende tilbage, og det af skuespilleren selv.

Den tilbagevendende skuespiller er Elizabeth Mitchell. I serien har hun rollen som Juliet, der fik oplevet lidt af hvert i femte sæson, hvor hun tilsyneladende sprang sig selv i luften i forrige sæsons eksplosove finale. Men dette lader ikke til at være en forhindring for, at hun endnu engang kan slutte sig til de evigt fortabte flypassagerer i showets afsluttende sæson.

“Lost” vender tilbage på de amerikanske tv-skærme med sin afsluttende årgang i starten af det nye år.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 Nicki52 12 år siden

Jeg havde heller ikke på fornemmelsen at hun var udskrevet af Lost, men jeg fik bekræftet min fornemmelse da jeg så rollerne til første afsnit.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#2 d0rk 12 år siden

Hmm, det spoiler-tag burde da også lige dække hvem det er, der kommer tilbage.
Gravatar

#3 Ikari 12 år siden

#2 Det er hermed gjort.
Gravatar

#4 wiseguy 12 år siden

Tjaa det kommer vel ikke som den store overraskelse for nogen.
Just because the fucker's got a library card doesn't make him Yoda!
Gravatar

#5 sizanx 12 år siden

Hvis man har set Lost til Comic Con 2009, så ved man også der er andre der kommer. Old news :D
Gravatar

#6 amadoR 12 år siden

Det er lidt ligegyldigt (for mit vedkommende) for da, som hun selv siger, det kan enten være som levende eller død. Og havde ikke forventet andet til Lost.
Gravatar

#7 Aarhusianer 12 år siden

#6 Det er jo det som jeg synes er det fede ved Lost; man ved simpelthen ikke hvad der sker og man bliver konstant overrasket. Og når man genser gamle afsnit opdager man små hentydninger til ting som kommer til at ske. Jeg elsker den slags.
Gravatar

#8 filmz-jonasgr 12 år siden

Desværre har den også udviklet sig lidt som Prison Break, med at det hele bliver lidt for tilfældigt. "Det er sørme heldigt at dette skete for så kunne det her jo ikke ske, og hvis det her ikke skete, kunne det her ikke ske". Det er blevet sådan, at man ved der kommer et twist.
Det med at Locke ikke var endegyldigt død kom jo ikke som en overraskelse og heller ikke at han overlevede skuddet fra Ben. Ligeledes havde jeg også regnet med at Juliet vender tilbage. Når man ender det hele med en cliffhanger som den er det ofte ensbetydende med et twist.


Så den er efterhånden blevet lidt triviel synes jeg, men der er da stadigvæk nogle gode momenter. Alene Locke og Sawyer er værd at se serien for, selv om jeg synes at Sawyer er blevet lidt af en vatnisse :)
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#9 Aarhusianer 12 år siden

Nu har jeg ikke set "Prison Break", men jeg må indrømme at jeg ikke helt kan genkende din beskrivelse. Nu er det jo sådan at twistene er flettet ind mellem sæsonerne, og det er derfor nøje planlagt.

Og jeg mangler stadigvæk svar på adskillige ting som skete helt tilbage i 1 og 2 sæson.

Er du i øvrigt helt sikker på at Locke ikke er død? :)


Det kan godt være Sawyer ikke har så meget kant som i starten, men det er også fedt at der sker en vis udvikling i personerne så de ikke er for stillestående. Jeg er til gengæld lidt træt af Kate. Det virker bare som om det eneste hun gør er, at rende frem og tilbage mellem Sawyer og Jack.

Jeg glæder mig i al fald MEGET til næste sæson. Flere svar og flere spørgsmål.
Gravatar

#10 filmz-fpr 12 år siden

Mon ikke hun bare skal være med i flashbacks, eller som "blue glowie" :)

Skriv ny kommentar: