Selvom Edward Norton ikke lader til at være alt for ivrig efter igen at portrættere den transformerende Bruce Banner, er instruktøren bag “The Incredible Hulk”, Louis Letterier, mere end frisk på at stå bag endnu en film om Marvels grønne superkæmpe.

Han ser da også gerne, at Norton igen påtager sig rollen som den plagede videnskabsmand.

”Ja, han er en fantastisk skuespiller og en fantastisk Hulk,” udtaler Letterier. ”Selvfølgelig ville jeg vende tilbage for at instruere endnu en. Jeg har nogle idéer til den. Så mange idéer til så mange ting.”

Letterier vil dog ikke røbe, hvilke idéer han har fundet på til den potentielle film, men på nuværende tidspunkt er det heller ikke sikkert, at projektet overhovedet bliver ført ud i livet med Lettier bag roret.

Hulk vil dog sandsynligvis snart vende tilbage på det store lærred, men ikke i en film, hvori han er det primære fokus. Den grønne kolos vil formentlig være at finde i Marvels ensemblefilm “The Avengers” – og det vides endnu ikke, om Norton vil vende tilbage heri, eller om der blot vil tages brug af CGI til at fremstille den grønne karakter og helt udelade hans alter ego, Bruce Banner.

Se også: Tim Roth i tre yderligere Marvel-film som The Abomination.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Eat this 12 år siden

AKA Hulk 3

(Jeg ved godt den forgående var en reboot, men det føltes som en 2'er)
Gravatar

#2 Eserage 12 år siden

Jeg vil personligt se frem til en Incredible Hulk 2, syntes den første var ganske underholdende. Oplevelsen blev dog lidt ødelagt i det første 30 min i biografen pga. nogle larmende små møgunger.. Men igen, det var vel ikke filmens skyld :P
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/eserage
Gravatar

#3 enfilmnørd 12 år siden

Håber virkelig på, at at Norton vender tilbage. Han gjore det rigtigt godt, og tilføjede meget til figuren. Filmen var måske kun "okay", men Nortons Bruce, var én, man kunne havde medlidenhed for, og gjore, at jeg personligt forstod Hulk-figuren. Noget jeg ikke har gjort tidligere.

"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#4 Riqon 12 år siden

Jeg så gerne en film, der havde alle styrkerne fra sidste Hulk-film og alle styrkerne fra Ang Lee's version. Det ville være noget nær perfection. Men det lader til, at det kan vare længe, før Hulk igen får en sådan chance på det store lærred.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#5 filmzkim 12 år siden

Edward Norton er en af mine yndlingsskuespiller, men jeg vil gerne indrømme at Edward Norton ikke var særlig forrygende som Bruce Banner.
Tim Roth virkede heller ikke tro som elitesoldat.
Gravatar

#6 Lord Beef Jerky 12 år siden

Enig med #4... begge versioner havde mangler som den anden kunne have hjulpet med. Bare der ikke kommer mutantpuddelhunde i den næste, og der kommer mere fokus på Bruce Banner som person, er jeg nogenludne tilfreds.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#7 jeppe1991 12 år siden

The Incredible Hulk er meget bedre en den anden Hulk film med Eric Bana !
Blev virkelig overasket hvor god jeg synes The Incredible Hulk var i forhold til den , og meget gerne med Norton som Bruce Banner ! (:
Gravatar

#8 Riqon 12 år siden

#6 - Præcis. Jeg fornemmede, at de faktisk havde haft som intention også at komme mere i dybden med Banner som person, men at det var blevet klippet væk sammen med historien om Bettys nye kæreste. I traileren ser man hints af det. Et eller andet sted i The Incredible Hulk gemte der sig en bedre film, der aldrig kom ud, men desværre blev det droppet til fordel for triviel action...
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#9 ducktorwho 12 år siden

Helt ærlig... Hvorfor ansatte de ham ikke til minimum 3 film, da de gav ham kontrakten? Det er s'gu da besynderligt.

Gravatar

#10 Ericmase 12 år siden

Den første var underholdene. Kunne godt trænge mig til en 2´er. :)
The Movie Nerd is here...

Skriv ny kommentar: