David Koepp er igen blevet udpeget som manuskriptforfatter på “Indiana Jones 5” – afløser “Star Wars”-forfatter.

Tilbage i 2016 blev “Indiana Jones og krystalkraniets kongerige“-forfatter David Koepp hyret til at skrive manuskriptet til “Indiana Jones 5”.

Dengang var det med udsigt til en 2019-premiere, men siden er den femte “Indiana Jones”-film med Harrison Ford blevet udskudt flere gange.

Koepp blev i 2018 erstattet med “Solo”-forfatter Jonathan Kasdan – nu er David Koepp imidlertid tilbage på opgaven igen:

”Jeg arbejder på det igen. Vi forsøger stadig. Og jeg tror, vi har en god idé denne gang. Vi må se,” siger David Koepp til Den of Geek.

Instruktør Steven Spielberg arbejder aktuelt på sin “West Side Story”-film – først derefter får han tid til “Indiana Jones 5”.

“Indiana Jones 5” får premiere d. 9. juli i 2021.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Elgsdyr 9 måneder siden

"Og jeg tror, vi har en god idé denne gang."

Det er da altid noget, de er klar over, at det havde de ikke sidste gang...
Gravatar

#2 Johnny42 9 måneder siden

Der har været snak om at de vil gøre som med Star Wars og udvide og forbinde canon over de forskellige medier, bøger/comics/spil/film, men det kan have længe udsigter, hvis de har problemer med denne film.

Det kan også bare være et spørgsmål om at få kalenderen til at passe. Det lyder ikke til at den ene er blevet fyret, men at Kør på er vendt tilbage til opgaven igen.

Man må da håbe at den ikke bliver udskudt yderligere, da det nok er begrænset hvor mange år yderligere Harrison Ford kan indtage rollen som Dr. Henry Jones Jr.
Gravatar

#3 The one is back 9 måneder siden

find the stairway to heaven

Skriv ny kommentar: