“That’s a wrap!” De sidste optagelser til James Mangolds “Indiana Jones 5” er blevet filmet.

Produktionen på den karismatiske arkæologs seneste eventyr har været længe undervejs. Filmen måtte skyde udenom franchisens 79-årige stjerne, Harrison Ford, efter han pådrog sig en skulderskade i forbindelse med indøvelser af en kampscene, og man har måttet udskyde filmens premieredato flere gange – blandt andet som konsekvens af corona-pandemien.

Nu kan vi dog endelig skimte lyset for enden af tunellen. Filmens producer Frank Marshall, der har været med siden Indys allerførste eventyr, har nemlig bragt nyheden om, at filmens produktion er overstået. Dermed kan vi også begynde at ånde lettet op og glæde os over, at der sandsynligvis ikke er flere premiereudskydelser i sigte.

Vi kender endnu ikke til filmens plotdetaljer. Meget tyder dog på, at vi får lov til at opleve en yngre udgave af Ford i dele af filmen, og at noget af handlingen udspiller sig under Nazi-Tysklands eksistens.

Læs også: “Nye billeder fra ‘Indiana Jones 5’-settet tyder på en ung Harrison Ford samt et gensyn med nazisterne”

Sammen med Indy-skuespilleren finder vi blandt andre den danske Mads Mikkelsen, “Fleabag”-skuespiller Phoebe Waller-Bridge, “Tinker Tailor Soldier Spy”-skuespiller Toby Jones, “The Mask of Zorro”-stjerne Antonio Banderas samt Mangolds “Logan”-samarbejdspartner Boyd Holbrook på rollelisten.

Steven Spielberg, der instruerede franchisens fire første film, træder et skridt væk fra spotlightet og agerer denne gang blot producer. Instruktør Mangold har skrevet filmen i samarbejde med brødrene Jez og John-Henry Butterworth (“Ford v Ferrari”).

“Indiana Jones 5” får dansk premiere den 29. juni 2023.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: