Der har tidligere været spekulationer om, at Luke Skywalker er færdig efter “Star Wars: Episode VIII”. Senest da Mark Hamill smed sit fuldvoksne Jedi-skæg. Men nu peger ny skæg-video på, at Jedi-ridderen vender tilbage også i “Episode IX”.

Se også: Mark Hamill afslører: Jeg er arbejdsløs efter “Star Wars: Episode VIII”

Det er en video, hvor Hamill barberer sig, der nu teaser, at han vender tilbage. Det er dog ikke videoen i sig selv, der peger på dette, men derimod følge-teksten på Twitter:

”Har ikke set min hage siden maj ’15, så #FarewellFacialFur & #ByeByeBeard (i hvert fald frem til #EpisodeIX),” skriver Hamill selv på Twitter som kommentar til videoen.

Dermed virker det så godt som sikkert, at Luke Skywalker i en eller anden form overlever eller lever videre fra den kommende “Episode VIII” og altså kommer på besøg igen til trilogiens afslutning med “Episode IX”.

“Star Wars: Episode VIII” får premiere d. 14. december, 2017.

Se videoen her:

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (13)
Gravatar

#11 X&O 3 år siden

Geekalot (10) skrev:
Du mener det spoiler at få at vide Luke ikke dør i den næste film, siger bare hende tøsen heller ikke dør, men det genere dig ikke ?
Hvis du ikke ville vide det her, skal du holde dig væk fra stort set alle film sider, da de køre med den nyhed her lige pt.
Så spoiler det altså heller ikke så meget. Man var vel 50/50 på at han ville være med :)


Måske du skulle bruge lidt mindre tid på film sider, og lidt mere tid på en bog fx, jeg kan foreslå Søren og Mette, der ganske fint passer til dine læsefærdigheder eller mangel på samme.
Gravatar

#12 Ceepa 3 år siden

Kunne det være et Force Ghost?....
Gravatar

#13 Quadlegg 3 år siden

Det der spoiler tuderi, er da ved at tage lidt overhånd....

Skriv ny kommentar: