Game of Thrones” lakker mod enden. I 2018 er det slut efter den ottende og sidste sæson i den populære serie. Men måske er der fantasyhåb forude. “The Name of the Wind” er på vej som film. Bogserien regnes for den næstbedste nyere fantasyserie efter netop “Game of Thrones”-bogserien – “A Song of Ice and Fire”.

Se også: ”Game of Thrones” er årets bedste dramaserie

Produktionsselskabet Lionsgate har nemlig sikret sig rettighederne til fantasybestselleren “The Name of the Wind”, som af flere er blevet udråbt til at være den næste ‘Game of Thrones’. Aftalen er historisk, idet den indebærer, at bogen gøres til en tv-serie, bliver filmatiseret samt får sit eget computerspil, skriver The Hollywood Reporter.

“The Name of the Wind” er første bind i trilogien “The Kingkiller Chronicles”, som allerede har solgt over 10 millioner kopier. Bogenserien handler om den unge og talentfulde Kvothe, der begiver sig ud for at lære magiens hemmeligheder og dermed blive den mest berygtede troldmand, som verden har set.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 moulder666 8 år siden

Det skulle bestemt ikke gøre mig det store - skøn serie. Hvorvidt det er den "næstbedste nye fantasyserie" vil jeg ikke kloge mig på - jeg kan komme på en håndfuld serier, der er lige så gode eller bedre imo - men der er SLET ingen diskussion om, at det er blevet en af de mest kendte på relativt kort tid!

Og hvis det bliver en TV-serie, vil jeg helt klart heppe på, at det bliver ved HBO, så de kan vise noget skind - ellers bliver de mange mange siders historie med Felurian nok en tam omgang! :D
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#2 Nickell 8 år siden

Er det for meget at forlange en forfatter knyttet til den nye spændende bogserie, som denne nyhed omhandler?

Jeg hjælper gerne: Patrick Rothfuss...
Gravatar

#3 michs342 8 år siden

Aftalen han har lavet er med Lionsgate og jeg kan ikke lige komme på at de har lavet/produceret serie som HBO har vist. Så sandsynligheden for at det bliver HBO er nok lille.

Men det kan jo måske være en af de andre broadcasters som Starz som heller ikke er bange for at vise lidt hud.
Gravatar

#4 Godsize 8 år siden

#1,
Patrick Rothfuss skriver på sin blog at aftalen omfatter både tv-serie og filmatiseringer, så mon ikke alle de erotiske detaljer bliver penslet ud.

Mon ikke Kvothe's tid hos Lethani også viser lidt hud ;)
Hahaha! You think this is the real Quaid? It is!
Gravatar

#5 Gasivodo 8 år siden

wheel of time, slf.
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#6 moulder666 8 år siden

Gasivodo (5) skrev:
wheel of time, slf.


Wheel of Time ville bestemt heller ikke være skidt. Det skulle ikke gøre mig noget at se Mat gå amok med sin ashanderei (eller hvordan det nu staves) på tv. De fantasy-serier jeg allerhelst ville se som tv-serier er dog: (de bedste først)

Steven Eriksson: Malazan: Book of the Fallen serien.
Brent Weeks: Lightbringer Trilogy
Scott Lynch: Gentleman Bastards serien (kunne blive nogle FEDE heist-film)
Peter V. Brett: Painted Man serien
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#7 dslacker 8 år siden

Julian May: The Pliocene Exile og Galactic Milieu serien.
Have You Got The Will To Be Weird - IMDB Profil:
http://www.imdb.com/mymovies/list?l=18871440

Skriv ny kommentar: