Han var General Zod i “Man of Steel”. Men i virkeligheden er Michael Shannon slet ikke interesseret i de store blockbusters. Nu har han sagt nej til endnu en kæmpestor film.

Se også: General Zod-skuespiller faldt i søvn under “Batman v Superman”

Det er enten Marvel eller Star Wars, som den Oscar-nominerede skuespiller pænt har takket nej til. For han er ikke interesseret i den slags:

”Nej, det er jeg ikke på jagt efter… De ville give mig mange penge, men det gad jeg ikke. Stor film, men jeg skal synes, at det er en interessant historie. Hvis ikke, så kan jeg ikke. Så vil jeg ikke,” siger Shannon til Fandango.

Skuespilleren vil ikke afsløre specifikt, hvilken film der er tale om, men han fortæller, at det var en udgave af en film, man har set et utal af gange før.

Den beskrivelse er der nok flere Marvel- og Star Wars-film, der passer på, så det kan være vanskeligt at gætte.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Hive 1 år siden

Han kunne ellers have været den perfekte Norman Osborn. Men fair nok hvis det er mere at spille lig i en af de mest middelmådige superheltefilm i en lang årrække...
Gravatar

#2 123456789 1 år siden

Kan jeg godt forstå de film er jo så ringe
Gravatar

#3 nwinther 1 år siden

Men så må han snart blive arbejdsløs.

Hvis man går efter nyhederne herinde, er der snart ikke andre film, end Star Wars og Superhelte (reelt samme film, der indspilles igen og igen).
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#4 Mads47 1 år siden

nwinther (3) skrev:
Hvis man går efter nyhederne herinde, er der snart ikke andre film, end Star Wars og Superhelte


Synes bestemt der er mange nyheder om Sci-fi film, Disney, Remakes, Adventure. Dog fylder Star Wars og Superhelte meget, det giver da også rigtig fint mening, fordi det er de film der trækker det største publikum ind.

Skriv ny kommentar: