Meningerne om “Batman v. Superman: Dawn of Justice” har været mange. Batman-skuespilleren Ben Affleck har kaldt den karrierens største film. Det kan General Zod-skuespilleren Michael Shannon ikke påstå – han faldt nemlig i søvn.

Se også: Batmans stemme: Der var for mange Batman-drab i “BvS”

Og det på trods af at han selv medvirkede. Batmans kamp imod Superman kunne bare ikke holde Shannon vågen:

”Zack [Snyder] slår mig ihjel. Jeg så den én gang og faldt i søvn. Jeg sad om bord på et fly, og jeg var træt… Jeg burde nok ikke have set den på flyet,” siger en ærlig Michael Shannon til The Playlist.

Fair nok. Det kan være svært at holde sig vågen, når man sidder på et fly. Shannon har dog aldrig følt sig motiveret til at få set resten af “Batman v Superman”, så måske er der for hans vedkommende ikke tale om karrierens største film.

Michael Shannon kan næste gang opleves i “Natdyr”, der får premiere d. 5. januar.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 kblood 7 år siden

Tjaaa... nu var han jo egentlig også bare en død krop... så måske ikke lige det han ville være mest stolt over?
Gravatar

#2 Geekalot 7 år siden

Sidder på et fly...... Han har jordens mest irrelevante rolle i den film...... Så har han selv udtalt han ikke er meget for superhelte film, og grunden til han valgte at være med i den var for fordi han kunne se de samme ting i vores verden som skete på Krypton. Så det er de grunde han valgte at være med i filmen. Så kan egentlig ikke se det er nogen rigtig kritik af filmen som sådan, den udtagelse han kommer med :)
Gravatar

#3 Foxxander 7 år siden

Der er vel ikke noget at sige til, at manden ikke kunne holde sig vågen. Filmen er cirka lige så spændende som at sidde og se maling tørre.
Gravatar

#4 peter2217 7 år siden

altså jeg har set filmen 3 gange og jeg er kæmpe batman fan jog synes den er pisse fed og man fanger noget af den stemning fra de tegnefilm om batman hvor han er mer mørk og synes også man remme superman meget godt jeg er godt underholdt og klart en film man skal se efter min mening
Gravatar

#5 Sir_cumalot 7 år siden

Bare general Zod, du er ikke den eneste der fik en stabil skraber.
Gravatar

#6 Vossmann 7 år siden

Det er mig en gåde, hvordan i usle mennesker vælger at kommenterer på alt det ligegyldige bras af fucking nyheder, der kom efter nyheden med traileren til "Jackie". Og netop ikke kommenterer nyheden med traileren til "Jackie". Kan I forhelvede ikke se, hvor meget substans og kvalitet der ligger i den trailer? Hvorfor fortjener den ikke jeres opmærksomhed? Hold kæft I er langt ude. Jeg fatter det virkelig ikke.
Gravatar

#7 Morten Vejlgaard Just 7 år siden

#6 Det har du skrevet én gang. Mindre spam, tak.
Gravatar

#8 kblood 7 år siden

#6 Jackie er kedelig. Noget hurtigere at læse en artikel om det end at se en lang kedelig film.
Gravatar

#9 Vossmann 7 år siden

#8:

Åhhh, kblood, hvor har du set filmen henne? Jeg gad saftsuseme godt se den allerede nu!

Skriv ny kommentar: