20th Century Fox har fyret op under dragekuglerne og har frigivet et større billedgalleri til deres forestående actioneventyr “Dragonball”, den effektfyldte liveaction-filmudgave over Akira Toriyamas verdensberømte manga-saga.

De 26 nye billeder, der bl.a. inkluderer nye kig på Goku, Bulma og Piccolo, kan ses i filmens galleri.

Filmen har Justin Chatwin i hovedrollen som den kampsportstrænede, udenjordiske kriger Goku, som vokser op på Jorden og bliver dens beskytter mod onde magter, ledet af den superstærke ærkedjævel Piccolo (James Marsters), som har planer om at samle de sagnomspundne dragekugler og derved få magten over planeten.

I filmen medvirker desuden Chow Yun Fat, Emmy Rossum, Jamie Chung og Eriko Tamura.

“Dragonball” er instrueret af James Wong, der tidligere har stået bag “Final Destination” og “The One”. Den danske biografpremiere er sat til 3. april.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Daywalker 13 år siden

Hmm.. Synes at Piccolo ikke virker så grå som før... Der er en lille nuance af grøn, hvis mine øjne tjener mig rigtigt.

Kan jeg se håb i bunden af Pandoras Boks?
Don't worry... An Anti-fortress gun can not touch me, because I am not a fortress.
Gravatar

#2 filmz-loke76 13 år siden

Tjah Piccolo mangler stadig antenner og det klassiske namekianer tøj. Master Roshi er også helt gal (er han bundpervers kan det til dels reddes).. Og hvad sker der for Goku?? Sayans er sorthårede (bortset fra trunks), er det Goku fra DBZ er han alt for lille, er det Goku fra DB mangler han hale + sky..
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.

Skriv ny kommentar: