Sidste måned kom det frem, at “The Amazing Spider-Man 3″ muligvis ville blive udskudt til 2017 – et år senere, end oprindelig planlagt.

Se også: ”The Amazing Spider-Man 3” måske udskudt til 2017.

Og nu bliver der så kastet mere grus i maskineriet. Manuskriptforfatteren Roberto Orci, der blandt andet har stået bag J.J. Abrams’ “Star Trek”-film, skal nemlig ikke længere være med til at skrive manuskriptet til den tredje film om Peter Parker.

Jeg er ikke officielt involveret, og jeg ved ikke, hvad deres planer er med franchisen,” fortæller Orci til IGN. Hvad bruddet skyldes, står ikke helt klart, men flere gisner om, at Orci simpelthen får for travlt med at planlæggele den tredje “Star Trek” til at være involveret i “The Amazing Spider-Man 3”.

Om “The Amazing Spider-Man 3” når at ramme biograferne i 2016, vil tiden vise. Hvad vi dog ved med sikkerhed, er, at Andrew Garfield gentager sin rolle som Peter Parker, samt at Marc Webb igen er at finde bag kameraet.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Riqon 9 år siden

Han er ikke uerstattelig på nogen måde.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#2 tricopulus 9 år siden

håber den blir god
Ad lucem – mod lyset
"TO BOLDLY GO WHERE NO MAN HAS GONE BEFORE..."
Gravatar

#3 tricopulus 9 år siden

der går rygte om at de kære spin-offs med venom og superskurkegruppen sinister six, måske ikke bliver til noget , pga den dårlige indtjening af TASM-2 , og derfor kommer tasm-3 nok først til 2017 , men hvis jeg var dem som bestemte på sony pictures ville jeg lav en aftale (en delt aftale) med marvel-studios mhb på at få deres spider-man gjort til en del af marvel-studios superhelte univers, det som i daglige tale kaldes for MCU.
Fordi så tror jeg godt deres nuværende spider-man vil overleve, fordi det ville da være ærgeligt hvis der kommer en tredje inkarnation af spider-man indenfor de næste 5-10 år, pga at sony ikke formår at lave en stabil spider-man filmserie, og i det tilfælde så jeg heller at spidey blev en del af MCU .

Men det er blot min personlige mening.

http://popwatch.ew.com/2014/07/14/spider-man-seque...

dette link bekræfter på en måde det jeg skrev mht de kære spin-offs.
Ad lucem – mod lyset
"TO BOLDLY GO WHERE NO MAN HAS GONE BEFORE..."

Skriv ny kommentar: