Med en indtjening på 700 millioner dollars på verdensplan er det svært at betegne ”The Amazing Spider-Man 2″ som et decideret flop.

Se også: Anmeldelse: “The Amazing Spider-Man 2″

Men det seneste kapitel om Edderkoppemanden er faktisk den mindst succesrige film i serien. Og det får måske konsekvenser for udgivelsen af “The Amazing Spider-Man 3”.

Hjemmesiden Ain’t It Cool News skriver, at fortsættelsen er blevet rykket til en uspecificeret dato i 2017 – et år senere end den oprindelige planlagte premieredato i juni 2016.

Indtil videre holder Sony dog stadig fast i, at “The Amazing Spider-Man 3” udkommer i Danmark den 9. juni 2016.

Andrew Garfield vender tilbage som Spider-Man i den tredje film, men så er han også klar til at lægge superheltekostumet på hylden. Skuespilleren har nemlig udtalt, at han kke vil være en del af de planlagte spin-offs eller den potentielle fjerde film i rækken.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (38)
Gravatar

#1 the_paki_don 8 år siden

Tja, 2'eren var en ganske forglemmelig affære for mit vedkommende, så jeg vil meget hellere se, at der bliver brugt mere tid på at lave en bedre 3'er.
Gravatar

#2 daneimp 8 år siden

Jeg synes 2'eren er den bedste SM film jeg endnu har set - også den eneste jeg har set i biffen.
Gravatar

#3 Batsy 8 år siden

Tja ikke mærkeligt, nu hvor det er at Divergent skuespillerinden måske hopper af og så skal de jo bruge tid til at finde en ny.
- Jeg siger bare at de skal farve Emma Stones hår rødt, ellers må Emma Watson på med den amerikanske accent! :D

Mary Elisabeth Winstead kunne dog også være en god Mary Jane.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#4 Alain 8 år siden

daneimp (2) skrev:
Jeg synes 2'eren er den bedste SM film jeg endnu har set - også den eneste jeg har set i biffen.


#ENIG
Gravatar

#5 De4_Kia 8 år siden

Jeg må sige jeg er overrasket over at læse, at the Amazing Spider-Man 2, skulle være den film som har indtjent mindst? For spørg du mig er det den bedste af alle de SM film der er lavet indtil nu.

Men at den tjener mindre end de andre, gør den nødvendigvis ikke dårligere end de andre.
Grunden kan være en helt anden: Måske er folk bare mætte på Spider-Man,
eller måske har de andre film være så dårlige, at folk tænker: "Jeg ser den på Blu-ray",
eller "Den er ikke værd at spilde sin tid på".

Jeg vil gerne have den næste Spider-Man film hurtigst muligt, MEN!
Det skal hellere ikke være for hurtigt. For min skyld min den gerne være udskudt til 2017,
hvis det til gengæld betyder at der bliver brugt mere tid på, at lave end endnu bedre Spider-Man film. Hellere vente et år længere også få en fantastisk film, end at den udkommer til tiden, og det så bare er lort der er til at lukke op og skide i.

Ang. slutningen på nyheden, så forstår jeg godt Andrew Garfield ikke vil være med i de planlagtge spin-offs. Andrew er trods alt selv kæmpe Spider-Man fan, hvilket jeg synes er tydeligt at se i filmene, det er en rolle han går meget op i, og som fan af noget, bryder man sig normal ikke om spin-offs.

Dog så tror jeg ikke på at han lægger dragten på hylden. Jeg tror han elsker rollen nok til, at sagtens kan overtales til at forsætte i en 4 film, selvom checken ikke nødvendigvis er større. ;)

Gravatar

#6 BabyJaneFirefly 8 år siden

Glad for at se at jeg ikke er den eneste der synes godt om TASM 2. Den fortjener slet ikke alt det had den får, især ikke efter meget af det pis som Sam Raimi udsatte publikum for i hans trilogi.

Jeg var så positivt overrasket over den, og vil endda sige at det er en af mine yndlings superhelte-film. Det er rart at se den gode, gamle, sarkastiske Spider-Man igen :)
"And to what do I owe this dubious pleasure?" - Evil Ed Thompson
Gravatar

#7 Daedle 8 år siden

Jeg kunne ikke være mere enig i at TASM 2 er den bedste af alle filmene. Synes at den var solid underholdning og godt skruet sammen.
Dog var hele plottet med hans far dog lidt for langt ude for min smag.
Gravatar

#8 Gasivodo 8 år siden

Kan os' godt lide SM-film. Men i bogform er Histoire d'O, dog stadig den bedste!
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#9 Alex- 8 år siden

Et år ekstra gør mig ingenting, der kommer så åndssvagt mange superheltefilm fra både Marvel og DC så den genre kommer vi alligevel ikke til at savne. Dog er det virkelig ærgerligt at Garfield ikke vil mere end blot én film til, han passer perfekt som Peter Parker, jeg havde virkelig håbet at de kunne holde på ham lidt længere. Visse karaktere virker bare stærkere og mere troværdige når skuespilleren bag er uændret, som eksempelvis Wolverine og Tony Stark spillet af henholdsvist Hugh Jackman og Robert Downey Jr. En skuespiller af dén kaliber som Spiderman/Peter Parker ville være fabelagtigt.
Gravatar

#10 Sentrax 8 år siden

daneimp (2) skrev:
Jeg synes 2'eren er den bedste SM film jeg endnu har set - også den eneste jeg har set i biffen.


Enig.


Måske en fjerde film så er om the scarlet spider?

Skriv ny kommentar: