Efter at have instrueret sin første actionfilm med den seneste James Bond-film, “Quantum of Solace”, gør Marc Forster sig klar til endnu en hårdtslående actionfyldt film.

Forster er blevet tilknyttet Universal-studiets kommende remake af den koreanske actionfilm “Jukgeona hokeun nabbeugeona”, der på engelsk har fået titlen “Die Bad”.

Den oprindelige film fra 2000 er skrevet og instrueret af den koreanske martial-arts-instruktør Seung-wan Ryoo. Filmen følger en række sammenknyttede handlingstråde med bl.a. en gangster og bandevold. Handlingen vil blive flyttet til USA i den nye film, som Brad Ingelsby skal skrive manuskriptet til.

Forster har tidligere instrueret mindre hårdtslående film som “Finding Neverland”, “Stranger than Fiction”, “Monster’s Ball” og senest “Drageløberen”, før han gav sig i kast med “Quantum of Solace”.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 filmz-ab 15 år siden

Herligt. Først stjæler han med arme og ben fra Bourne Ultimatum, og nu går turen videre. Du dur' sku ikke til action, Forster. Beklager.

Die Bad? Lyder som noget der kunne ligne Die Hard, så hold nallerne væk, Forster.

You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#2 filmz-ab 15 år siden

Ikke godt. Først stjæler manden med arme og ben fra Bourne Ultimatum, så går turen videre. Han lærer vist ikke af sine fejl.

Die Bad......Lyder som en hjernelam efterligning er Die Hard, så hold nallerne væk, Forster. .....
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#3 BN 15 år siden

Det projekt er jeg spændt på. Efter en så suveræn og overbevisende præstation som 'Quantum of Solace' har jeg store forventninger til hans fremtidige film, ikke mindst indenfor action-genren.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#4 filmz-Bruce 15 år siden

Puha, så må man håbe han ramler ind i skemaet for produktionen af den næste Bond film, så man undgår han fucker endnu mere op. Men det lyder da til, at han har det fint med at ryge ned i "klassementet".
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#5 lagoni 15 år siden

Han har godt nok et højt hoved...
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.

Skriv ny kommentar: