Foruden rollen som Luke Skywalker så er Mark Hamill bedst kendt i stemmerollen som Jokeren. Nu gentager Hamill rollen, imens han læser et tweet op fra den kommende amerikanske præsident.

Se også: ”Rogue One”-forfattere sammenligner Imperiet med Præsident Trump

Det er Donald Trumps nytårs-tweet, der har fået sig en omgang ond Joker. Og det er svært at benægte, at Trump lyder som lidt af en skurk, når Hamill læser op.

Og det er da heller ikke nogen hemmelighed, at Hollywood ikke er pjattede med Donald Trump, hvilket Meryl Streep senest markerede i sin tale til Golden Globes.

Mark Hamill vender angiveligt tilbage i rollen som Jokeren i to kommende DC-animationer af klassikerne “Hush” og “A Death in the Family”.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (21)
Gravatar

#11 Mejse 5 år siden

#10 jeg er helt enig i at man ikke bare skal hoppe med på bølger af nogen art, men er det ikke lidt det du selv gør (som om der er to bølger en had ham og en elsk ham) må ærligt indrømme at jeg aldrig har mødt en person (politiker eller ej) der ikke havde både gode og dårlige ideer.....at kalde ham det bedste valg kan jeg ikke give dig ret i.....det bedste af de mulige valg måske....havde ikke rigtig fidus til nogen af dem :)

lige som en lille ekstra ting....hvordan skal de kære mexicanere bekæmpe narko bedre hvis de skal betale milliarder for en mur ?? altså kan da godt se hele mur tingen er et godt slogan men det er jo ikke en reel løsning på noget som helst :)

ekstra ekstra ting.....tror altså Trumps største problem er at de ikke har taget hans twitter adgang fra ham for vi kan vel godt blive enige om at det ikke altid går lige godt for ham :P
Gravatar

#12 Geekalot 5 år siden

#11 Helt enig. Det var et 3. valg der var bedre i mine øjne. Men han havde slet ikke den økonomi det koster at køre valgkamp derovre.
De kunne sætte militæret ind ved deres grænse. Give lange straffe for at emigrere ulovligt. Der er da nok ting de kunne gøre. Men ikke gør.
Muren skal nok hjælpe hvis den da går langt nok ned. Men om Mexico skal betale det hele ved jeg heller ikke om jeg syntes er nogen god ide. Det er jo ligesom USA´s problem også.
Gravatar

#13 Mejse 5 år siden

#12 bare lige for at være sikker hvem skulle give lange straffe og indsætte militæret ?? for hvis du mener Mexico så gør mexicanerne der flygter til USA jo altså ikke noget ulovligt i Mexico....muren skal bestemt nok hjælpe men som sagt er den jo ikke en løsning....der er andre veje ind både med folk og stoffer :) i forhold til hvad sådan en mur ville koste og hvor meget virkning den ville have kan det vel næppe kaldes en kosteffektiv løsning....lidt som at bruge en atombombe på en myg
Gravatar

#14 Geekalot 5 år siden

#13 det eneste man kan gøre er at gøre det så dyrt og så træls for dem der vil ind i USA. Andet kan man jo ikke gøre. Men det er også dyrt at gøre engang imellem.
Gravatar

#15 Mejse 5 år siden

# er ret sikker på at de fleste af dem bliver røvrendt af menneskesmuglerne og at det er super træls så tror næppe det holder dem tilbage :) det er jo drømmen om det bedre liv....narko smuglerne er nok en anden sag men de skal nok finde andre måder at gøre det på....kan godt forstå man godt vil ændre noget synes måske bare at en mur til milliarder er et lidt dyrt eksperiment :P og mon ikke bemanding og vedligeholdelse plus bygning (mexico hverken kan eller vil betale) af sådan en mur løber op i mere eller mindre det samme som eventuelle tab ved mexicanere i USA :) siger ikke jeg har en magisk løsning på problemet siger bare at en mur ikke er en magisk løsning
Gravatar

#16 sonofsun 5 år siden

Geekalot (7) skrev:
Lol. Manden er racist for han vil deportere 2 millioner illegale arbejdere der tager amerikanske jobs som de selv mangler ? Eller for han vil bygge en mur der holder de illegale og narko ude af USA ?Hvis du tror på at den mur vil holde både illegale arbejdere, og narko ude af USA, så har jeg et tårn jeg vil sælge dig, pt. befinder det sig i Frankrig.
Gravatar

#17 Geekalot 5 år siden

#16 Hvis du tror en mur holde barbarene ude af Kina vil jeg sælge dig sand. Det er i Sahara.
Hvis du tror en mur gennem Tyskland holde dem separerede. Så vil jeg sælge dig sten. De er i en grusgrav....

Det der kommer til at bestemme om den virker er hvad amerikanerne vil gøre ved dem der prøver.
Gravatar

#18 Aragorn76 5 år siden

Lol!!!
Trump støtter er enten ufrivilligt sjove eller så er de ufatteligt naive.

Den mand skal nok få USA til at gå til helvede til. Han skider på moral og etik, og kan ikke engang overholde den amerikanske forfatnings love ved en pressekonference.....freedom of speech!. Alle har ret til deres meninger, men vent nu bare til han fucker hele USA op, så er der nok ikke (forhåbentligt) så mange der støtter ham længere.
Bare det faktum at han nedgør Barack Obama som den værste præsident ever, er jo dybt latterligt. Men bare rolig, nu får USA en præsident som med sine tweets, nok skal få gang i 3. verdenskrig. Jeg fatter simpelthen ikke at folk er så dumme at stole på den mand.
Hillary Clinton var heller ikke min favorit, men folk skal nok finde ud af at alternativet til Trump var bedre.
Gravatar

#19 Geekalot 5 år siden

#18 Nej vær du nu bare glad for du kan stemme på Radikale Venstre herhjemme, endnu :)
Gravatar

#20 Anders E 5 år siden

Så så Donald trump kan ikke gøre for han er dement... Og at han ikke har nogen anelse om hvad udenrigspolitik er og sikkert ender med at få Kina (Taiwan bommerten) og andre lande til at boykotte USA, hvis han ikke lige starter 3. Verdenskrig først.... Synes nu ikke nogen af valgene var gode men ville foretrække korrupt frem for imbecil og korrupt...

Skriv ny kommentar: