Mark Hamill afskedsbrev fans star wars / Filmz.dk

Mark Hamill sender afskedsbrev til fans af Star Wars


Mark Hamill takker Star Wars-fans for enden på en æra i rørende brev.

Med sin cameo i “The Rise of Skywalker” sluttede Mark Hamills rejse som Luke Skywalker i Star Wars-galaksen, der begyndte i 1977 med “A New Hope”. Nu er ‘Skywalker Saga’ forbi.

Således gør Lucasfilm nu i stedet klar til en række nye historier i Star Wars-universet, der allerede er begyndt med “The Mandalorian” på Disney Plus, ligesom Phase 1 af “The High Republic” starter op senere i år. Derfor er det nu tid til at takke af for Mark Hamill, hvilket han gør i et personligt brev til alle fans:

’Hvilken ekstraordinær rejse, det har været.

Tilbage i 1976, da Carrie, Harrison og jeg selv testede til rollerne til det, der dengang blev kaldt ‘The Adventures of Luke Starkiller, som taget fra Journal of the Whills, Saga I: The Star Wars’, kunne vi umuligt vide, hvilke utroligt rige og fantasifulde eventyr denne obskure lille rumfilm ville sætte i gang, inspirere til yderligere otte kapitler for at fortælle hele Skywalker-historien. For nogle af jer begyndte rejsen for 40 år siden ved at invitere Star Wars ind i jeres liv fra sæderne i kun ganske få biografer i de første dage efter premieren. For andre har I måske tilsluttet jeg hen ad vejen – fra den rystende saga om Anakins fald til Den mørke side i prequel-trilogien eller introduktionen af en helt ny generation af helte i sequel-trilogien.

Som Carrie engang sagde, Star Wars handler om familie, og det er, hvad vi alle er blevet – et gigantisk samfund, der deler den fælles oplevelse fra disse historier og de fundamentale værdier, de giver til os. Uanset om du er relativ ny i Star Wars-galaksen eller en gammel U.P.F. (Ultra-Passioneret Fan), så er jeg dybt taknemmelig for din fortsætte entusiasme og dedikation til Georges galakse langt borte, der vil fortsætte med at vokse med nye historiefortællere, der vil bygge en endnu større galakse fyldt med helte, skurke, action, romantik og naturligvis Kraften.

Må Kraften være med jer… Altid.

Mark Hamill.'

Læs også ‘Quiz: Star Wars‘.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Gorman 9 måneder siden

Sødt :)
Mvh en UPF
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#2 Mads47 9 måneder siden

Dette brev medfølger i 4K, Blu-ray og DVD udgivelsen af Skywalker sagaen.

Skriv ny kommentar: