Mark Hamill tøvede med at sige ja til “Star Wars: The Force Awakens”


“Star Wars”-fans har længe gisnet om, hvad den nye trilogi mon vil handle om, og hvilken rolle de gamle, velkendte karakterer vil spille – og forventningerne er for mange ikke blevet mindre, siden den første teaser-trailer blev sluppet løs.

Se også: Se “Star Wars”-traileren med klip fra den originale trilogi.

Nu afslører Mark Hamill, der spillede Luke Skywalker i de tre originale film, at han var tæt på at takke nej til at gentage sin rolle i den kommende “Star Wars: The Force Awakens”.

”Jeg sagde til George Lucas: ‘Er du sikker på, at du har tænkt det her igennem? Måske er det ikke en så god ide’! Men jeg havde en fornemmelse, så jeg sagde: ‘Ved du hvad,…hvis Carrie Fisher eller Harrison Ford beslutter sig for, at de ikke vil være med, så bør det droppes. Det er alt eller intet’,” siger han i et interview med Yahoo Movies.

Til spørgsmålet om, hvorfor ingen af de gamle karakterer optrådte i den første trailer, udtalte Hamill:

”Den her film handler om den nye generation af karakterer. Det føler jeg, er det vigtigste. Det er starten på en helt ny tilgang til fortællingen… Den her film er nødt til at fokusere på vores efterkommere og den nuværende generation, med os som støtte, ligesom Peter Cushing og Alec Guiness gjorde det i originalen,” siger han.

Præcis hvordan Mark Hamills Luke Skywalker-karakter kommer til at støtte det nye kuld af stjernekrigere må vi vente til næste år med at finde ud af, når “Star Wars: The Force Awakens” får premiere.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: