I et interview med Empire kan den Oscar-nominerede Mark Wahlberg fortælle lidt om den annoncerede fortsættelse på Martin Scorseses “The Departed”, der igen skrives af William Monahan.

Wahlberg kan bekræfte, at Robert De Niro er i forhandlinger om en vigtig rolle i filmen, der formentlig også igen skal have Scorsese som instruktør. Wahlberg skal gentage sin rolle som den iltre betjent Dignam.

”De taler om at få De Niro med ombord for at spille en senator eller kongresmedlem,” siger Wahlberg. ”I ved, korruptionen stikker tydeligvis dybere og højere op i hierarkiet – helt op til den politiske kæde. Så det vil blive sjovt. Og hvis det bliver en succes, vil de lave en prequel og få alle tilbage og lave det til en trilogi.”

Hvis manuskriptet til fortsættelsen bliver godkendt, kan optagelserne til filmen forventes at blive påbegyndt i starten af næste år, eller allerede ved udgangen af dette år.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#11 filmz-Scarface 17 år siden

Kan ikke vente! Håber virkelig, virkelig det bliver til noget! Kæft mand, Dignam får sin helt egen film og så med De Niro, som korrupt skurk. Skide fedt! :D
Oasis' nye album "Dig Out Your Soul" ude i oktober 2008

Skriv ny kommentar: