Netflix-filmen “The Irishman” bør ikke opleves på en telefon, mener Martin Scorsese.

Selv om den har fået en begrænset eventpremiere i udvalgte biografer, så er “The Irishman” først og fremmest en Netflix-film, som skal streames.

Den del har Martin Scorsese dog lidt svært ved at acceptere. Han anbefaler at se “The Irishman” på så stor en skærm som muligt:

”Se den venligst ikke på en telefon. En iPad, en stor iPad, måske,” siger Scorsese til Popcorn With Peter Travers.

Læs også ‘Netflix-chef: Publikum vil elske “Roma” på telefonen‘.

Senest har Scorsese været i krig imod Marvel-filmene, som han mener presser mere kunstneriske film ud af biograferne – præcis som det er sket med “The Irishman”.


Vis kommentarer (15)
Gravatar

#11 OliverDK 9 måneder siden

Lytter man til musik er der milevidt forskel på indtrykket man får alt efter hvad musikken afspilles på. Selv en top of the line smartphone med et par kvalitets høretelefoner kommer jo ikke i nærheden af det indtryk en top of the line hifi forstærker med et par kvalitetshøjtalere kan levere. Oplevelsen af detaljerne i musikken vil med sidstnævnte uden tvivl fremstå skarpere, mere intense, osv. og det forandrer indtrykket og man kommer tættere på det musikalske budskab kunstneren skabte.

Jeg tænker det samme gør sig gældende for film og det er der Martin Scorsese vil hen og han frygter en lille mobilskærm vil forringe oplevelsen i sådan en grad at detaljerne og derved budskaber forsvinder - eks. subtil ansigtsmimik, som i visse typer film kan være vigtigt for forståelsen.

Det sagt, så er det jo op til folk selv hvordan de vil se filmen, men personligt er da film jeg ikke kunne drømme om at se på en mobil eller tablet og The Irishman er da en af dem.
Gravatar

#12 Ryder666 9 måneder siden

Mejse (10) skrev:
#8 var ikke fordi jeg prøvede at rette på dig eller noget :D bare pointere at i egentlig begge to har ret :D


No need to worry.
Ved godt det var velment, derfor smiley. :-)
Gravatar

#13 Mejse 9 måneder siden

#12 godt godt :)
Gravatar

#14 nwinther 9 måneder siden

Jeg synes filmen var lidt "meh". Udmærket skuespil, men det der anti-age (som ellers fungerer udmærket) tager en del af det subtile ud af et skuespil.

Men jeg kunne ikke rigtig gennemskue, hvem der var hvad og hvorfor. Hvem var bad-guy, hvem var farlig - Harvey Keitel's karekter fandt jeg aldrig rigtig ud af hvem var. Og historien var noget langtrukken.

Havde det lidt som med Once upon a time in Hollywood.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#15 SublimeKen 9 måneder siden

#14

Var de ikke alle lidt bad guys i sidste ende? ;) Men ja, Harvey Keitels karakter var lidt underbrugt. Man fandt aldrig rigtig ud af hvad hans rolle var i det store billede.

Tilgengæld synes jeg filmen var virkelig fed. De tre timer fløj afsted, og det var fedt at se Al Pacino i en Scorsese film, han opløftede den virkelig for mig. Jeg synes det der anti-aging var distraherende i starten, men det kom til et punkt hvor jeg slet ikke kunne se hvor det var brugt og hvor det ikke var. Bortset fra Robert De Niro's kropsprog, men man skal tænke på at han spiller en anden karakter end dem han spillede som yngre, så jeg så det bare som om, at det var sådan den specifikke karakters kropsprog var.

Skriv ny kommentar: