Netflix-filmen “The Irishman” bør ikke opleves på en telefon, mener Martin Scorsese.

Selv om den har fået en begrænset eventpremiere i udvalgte biografer, så er “The Irishman” først og fremmest en Netflix-film, som skal streames.

Den del har Martin Scorsese dog lidt svært ved at acceptere. Han anbefaler at se “The Irishman” på så stor en skærm som muligt:

”Se den venligst ikke på en telefon. En iPad, en stor iPad, måske,” siger Scorsese til Popcorn With Peter Travers.

Læs også ‘Netflix-chef: Publikum vil elske “Roma” på telefonen‘.

Senest har Scorsese været i krig imod Marvel-filmene, som han mener presser mere kunstneriske film ud af biograferne – præcis som det er sket med “The Irishman”.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 Ryder666 4 år siden

Jeg nægter, at se den før, og hvis, den udkommer på dvd eller blu ray. Og sker det ikke, springer jeg let henover denne film. Det eneste jeg har streamet, er på YouTube. Nemlig cobra Kai. Og Scorsese har ret i, at denne type film hører til, på en så stor skærm, som muligt. Selv mit 50" 4k fjernsyn, er ikke nok til mig. Nej, den skal ses på min projektor. Godt nok blev den vist i cafebiografen i Odense, men der er det lige før at lærredets størrelse, fremviser en mindre skærmstørrelse end egen projektor, der er over 3 meter i bredden, og over 2 meter i højden, sidst det blev målt.
Gravatar

#2 Mejse 4 år siden

det er jo egentlig sjovt med hans tidligere udtalelser om mere action/cgi drevne film, for de er jo på grund af de meget flottere effekter bedre egnede til biograf sale og store skærme, hvor det er lidt mindre vigtigt for mere historie drevne film som hans, selvom man selvfølgelig altid burde se film på ordentlige skærme og ikke en telefon :)
Gravatar

#3 KasperBS 4 år siden

Begyndte at se den, men synes slet ikke den holder. Det ses alt for tydeligt at det er gamle mænd som har fået digital antiaging.
Og scenen hvor Robert de Niro banker en butiksbestyrer er helt til grin, med hans tydeligt krogede gamle krop.
Hvis de skal antiage skuespillerne, så få dem da til at se ud som de gjorde, i deres unge dage.
Al pachino er dog meget vellykket!
Men synes desværre ikke det fungerer for Robert de Niro og Joe Pesci, de ser for mærkelige ud, og ligner ikke sig selv som de så ud da de var yngre.
Filmen er ikke dårlig, men synes antiaging ødelægger det nok til at jeg personligt kun vil give den 3 stjerner ud af 6.
Gravatar

#4 FelixtheAvenger 4 år siden

Har ikke set den, og har indtil videre ingen planer om at se den, især efter at jeg fandt ud af at de gamle mænd blev de-aged med grim CGI.
Yippee ki yay, motherfucker
Gravatar

#5 Dalgaard 4 år siden

Er jeg den eneste der tænker, hvilken åndssvag nyhed det er at bringe?

Hvad gør den film mere speciel til store skærme end andre ? Det er jo ikke en flot eller vild film, tværtimod en langsom og for mange en kedelig film, tænker jeg.

Jeg har set den på mit 55" oled tv og det fungerede også til den film :)
Jeg syntes det var en god film, ligesom alle de andre Scorsese film.
Men altså come on, hvem går op i hvordan folk ser den? Det er da op til den enkelte selv, og personligt kunne jeg aldrig finde på at se film på telefon eller iPad. Men det er stadig samme film uanset størrelsen
Gravatar

#6 Ryder666 4 år siden

Jeg synes nu, at oplevelsen med at se film, på en kæmpe skærm, og med god lyd, forbedres. Jeg vil helst ikke undvære det. Men, sådan er vi jo forskellige. Så, at sige at filmen, uanset udstyr, er den samme, er måske ikke helt sandt. I hvert fald ikke i min optik.
Gravatar

#7 Mejse 4 år siden

#6 hvis man skal gå i detaljer kan man vel sige filmen er præcis den samme, men oplevelsen kan være meget forskellig ? :)
Gravatar

#8 Ryder666 4 år siden

Mejse (7) skrev:
#6 hvis man skal gå i detaljer kan man vel sige filmen er præcis den samme, men oplevelsen kan være meget forskellig ? :)


Du har nok ret.
Skrev dog også MÅSKE ikke helt sandt... :-)
Gravatar

#9 Dalgaard 4 år siden

Det var det jeg mente :) Jeg ser da også de fleste film i biffen når jeg kan, ellers er det i 4k på tv'et.

Men altså som sagt, The irishman er da ikke en film som SKAL have vanvittig lyd og billede. Altså der er jo ikke den vilde lyd eller kvalitet i filmen er virkelig nødvendig og fremhæve :)
Mere det jeg mente.

Og nej jeg ser absolut ikke selv film på telefon eller iPad. :)
Gravatar

#10 Mejse 4 år siden

#8 var ikke fordi jeg prøvede at rette på dig eller noget :D bare pointere at i egentlig begge to har ret :D

Skriv ny kommentar: