Udviklingen af Marvels superhelteunivers er opdelt i faser, hvor hver “The Avengers”-film anses som slutningen af den pågældende fase. Vi er på nuværende tidspunkt i starten af den anden fase, hvor “Iron Man 3”, “Captain America: The Winter Soldier”, “Thor: The Dark World”, “Guardians of the Galaxy” og “The Avengers 2” indgår.

Se også: Edgar Wrights “Ant-Man” bekræftet til 2015.

Selvom anden fase først slutter i sommeren 2015 med udgivelsen af “The Avengers 2”, så arbejdes der allerede hårdt på den tredje fase, hvor mindst tre film er planlagt indtil nu.

Mens den ene af disse er den noget åbenlyse “The Avengers 3”, så har det indtil nu været usikkert, hvilke andre film der ville være del af den tredje fase. Marvels Kevin Feige kan dog nu bekræfte, at den længe rygtede “Ant-Man” uden tvivl er en del af fase tre, og at den ligeledes længe rygtede “Doctor Strange”-film er en del af planerne, om end denne ikke har fået endegyldigt grønt lys endnu.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 MOVIE1000 9 år siden

Vil der mon blive en afsluttende fase?
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#2 Mister Marvel 9 år siden

That remains to be seen. right???

Men forhåbentlig ikke, især ikke når helte som daredevil, og punisher, og blade nu også tilhører marvel igen, men det kommer jo an om vi forsætter med at købe deres film, men så længe historierne er gode og karakterne gennemgår forskellige individuelle udviklinger så er jeg da ´hooked on ´ , så ´make my marvel ´

:-)
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#3 elitehater 9 år siden

De kunne jo evt afslutte hele skidtet med Onslaught sagaen engang... Eller dreje tingene i en helt ny retning med AoA (yes bede, bede krybe, bede)
Gravatar

#4 frz 9 år siden

Mere spændende er vel hvornår de rebooter hele sagaen, og starter hele lortet forfra :/
Gravatar

#5 Lavendel 9 år siden

Hvad sagde jeg Trekkie77.
Nogen gange er man ond, andre gange er man god, men ingen dømmer, bortset fra dommeren.
Gravatar

#6 Mister Marvel 9 år siden

sikkert noget klogt:-)

Men hva???

Det er spørgsmålet, som jeg tror du ved og som du kan hjælpe mig med at huske, fordi jeg husker ikke hvad sagde?????????
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#7 Lavendel 9 år siden

trekkie77 (6) skrev:
sikkert noget klogt:-)

Men hva???

Det er spørgsmålet, som jeg tror du ved og som du kan hjælpe mig med at huske, fordi jeg husker ikke hvad sagde?????????


Dette er hvad du og jeg skrev og visse andre skrev, jeg holder det som spoiler for ikke at fylde:

Lavendel: Hugo Weaving kan godt være med i efterfølgeren, da han har en kontrakt på flere film i Marvel Cinematic Universe, har ikke set Captain America, eller nogen andre Marvel Cinematic Universe film (bortset fra Iron-Man), men glæder mig til at se Captain America: The Winter Soldier, efter jeg har set Hulk, Iron-Man 2, Thor, Captain America, The Avengers, Iron-Man 3, Thor: The Dark World, Captain America: The First Avenger, Guardians of the Galaxy, The Avengers 2, Ant-Man og S.H.I.E.L.D. Serien. Da jeg først så Iron-Man i 2008 regnede jeg med en separat film og ikke en endeløs superhelte film-serie, så derfor vil jeg vente til alle film er udkommet der sandsynligvis vil slutte med The Avengers 3.

AlexMilo til Lavendel: så derfor vil jeg vente til alle film er udkommet der sandsynligvis vil slutte med The Avengers 3. Af Lavendel

Hvad med alle de andre fremtidige reboots? ;) Vil vove at påstå at der udkommer en Marvel film hvert år de næste mange MANGE år.
Forstå derimod ikke hvorfor du ikke har set andet end Iron-Man. Det er en af de bedste af dem, men der er skam stadig enormt meget underholdning i resten.

Lavendel til AlexMilo: #10, jeg skal ikke se reboots, ellers vil det være meget som spider-man, deja.-vu

trekkie77: Tror næppe der kommer nogle reboots af de nuværende MCU-films, især ikke når de sælger så godt.

Næææ, bucky er ærke-amerikaner, ikke russisk, men håber da også at BW har en delt fortid med ham, og at vi lærer noget mere om hende, fordi hun er blevet fantastisk godt fremstillet i MCU-filmene, og jeg håber også hun er med i både avengers 2 og tre, samt også en god del af cap.america filmene, og shield såmænd også.
Synes scarlett johanson spiller hende fantastisk flot.

tror ikke den slutter med avengers tre, næppe, jeg håber de laver film med daredevil, the punisher og blade, og måske endda også doc. strange, og måske black panter, og endnu mere SHIELD .
Og GOTG (guardians of the galaxy) , og hvad med inhumans????

Mulighederne er der nok af:-)

Lavendel: Ja Trekkie, husk lige at alle de her film godt kan blive udgivet før The Avengers 3, efter min mening tror at The Avengers 3 først vil blive udgivet i 2020´erne.

trekkie77: tjaaaaaaaaaaaaaa...................................
Det får vi jo at se :-)

Men når nu avengers 2, kommer i 2015, så tvivler jeg på at en evt., 3ér først kommer i 2020, tror mer på 2018 istedetfor.

:-)

Lavendel: Forventer du at: Black Panther, Dr. Strange, S.H.I.E.L.D., Ant-Man, Iron-Man 4, Daredevil, en Phil Coulson spin-off, Thor 3, Hulk 2, Cable, Iron-Fist, Nighthawk, Luke Cage og alle X-Men film efter X-Men: Days of Future Past (2014), udkomme på mindre end 3 år ?.
Seneste nyt i Marvel universet: Den animerede film "Iron Man & Hulk: Heroes United" får omsider en trailer, og i traileren smadrer Hulk og Iron Man det hele, filmen lover os masser af action og handler om Iron Man & Hulk der slår sig sammen for at bekæmpe Zzzax, et væsen dannet af ren energi, der kan absorbere menneskelige sind.

Filmen tyder ikke på at være en fortsættelse til "The Avengers" men snarere en separat film. Det vides endnu ikke om "Marvel Cinematic Universe" vil lave en "live action" version af filmen, selvom det ikke tyder på at de vil lave en film men hvis de kommer til at lave en vil den højst sandsynligt udkomme 2017, men én ting er sikkert at Robert Downey Jr. og Mark Ruffalo kommer til at medvirke sammen i "The Avengers 2" og muligvis også "The Incredible Hulk 2". Filmen vil blive udgivet 23 april, 2013 på DVD.

Hvad synes du?, skal der blive udgivet en "live action" udgave af filmen, giv din mening til kende ved at skrive i kommentar.

trekkie77: Nej.

IM3, thor2, cap.am.2, GOTG, avengers2, og antman , disse kommer ( plus piloten til shield)
jo hhv. i år (IM3 og Thor2) cap. am.2 og GOTG i 2014 og avengers 2 i 2015.
ant-man vist nok også i 2015.
Derefter kommer formentligt phase 3, med avengers 3, ant-man 2, thor-3 og cap.america 3, og måske GOTG 2, men dette er kunne spekulationer, og sidste jeg nævnte kommer sikkert fra 2013-2020.
HVIS marvel så laver en phase 4, bliver det (måske, måske) med mindre kendte helte, nemlig dem du nævner .
X-men universet er ikke en del af MCU, og derved ikke relevant i denne forbindelse, men for go ordens skyld så starter optagelserne til XMDOFP i denne måned, og udkommer sandsynligvis i 2014:-)

mht en nye hulk-film, tjaa, hvis det er nødvenligt så kom med den.
Zzzax,, jo, men så la den være direct to dvd, hvis den skulle være en live action :-)

Og ingen ved jo med 100% sikkerhed om shield får en serie, der er jo ´green-lit´ en pilot, og hvis følger med i de amerikanske marked for serier, så ved du også godt amerikanerne kan være kræsne hvad angår serier, fordi en pilot jojo, men ingen garanti for andet, endnu.

Lavendel: Ja og nej,

IM3, thor2, cap.am.2, GOTG, avengers2, og antman , disse kommer ( plus piloten til shield)
jo hhv. i år (IM3 og Thor2) cap. am.2 og GOTG i 2014 og avengers 2 i 2015.
ant-man vist nok også i 2015. Af trekkie77

Sandt.

Derefter kommer formentligt phase 3, med avengers 3, ant-man 2, thor-3 og cap.america 3, og måske GOTG 2, men dette er kunne spekulationer, og sidste jeg nævnte kommer sikkert fra 2013-2020. Af trekkie77

nej ikke så sandt, en Phase 3 vil starte med mindre kendte superhelte med små budgetter på 20-40 millioner dollars, og slutte med alle de små helte vil slå sig sammen som man gjorde med The Avengers.

X-men universet er ikke en del af MCU, og derved ikke relevant i denne forbindelse, men for go ordens skyld så starter optagelserne til XMDOFP i denne måned, og udkommer sandsynligvis i 2014:-) Af trekkie77

Ja og nej, I oktober 2012 Lauren Shuler Donner, producenten af 20th Century Fox 's X-Men film serie udtrykt interesse i, at X-Men tegn vises i Marvel Cinematic Universe. Shuler Donner sagde: "Jeg ville elske det. Jeg personligt har tætte bånd til Kevin Feige, fordi Kevin arbejdede for mig. Men for at tage vores figurer og blande dem på den måde, de blev skrevet, ja, absolut". Mark Millar , der blev ansat i september 2012 for at høre på alle Fox 'kommende Marvel-film, udtrykte lignende følelser i et interview, at sige "Fox har sagt, at de ønsker at opbygge et sammenhængende univers, og jeg vil personligt gerne danne det til et arbejde til Marvel. Det ville være fedt, hvis disse universer ikke modsiger hinanden, så hvis du gik til se Spidey , The Avengers, X-Men, Osv., som en seer du ville ikke have nogen idé om, at alle tre film kommer fra forskellige studier. Jeg ville elske at gøre det til at ligne de er alle bare sker på ét sted". Så det kan faktisk godt at Fantastic Four, X-Men og Marvel Cinematic Universe vil optræde sammen en dag.

mht en nye hulk-film, tjaa, hvis det er nødvenligt så kom med den.
Zzzax,, jo, men så la den være direct to dvd, hvis den skulle være en live action :-) Af trekkie77

Zzzax vil også være direct to dvd, men den vil være animeret og ikke "Live Action".

Og ingen ved jo med 100% sikkerhed om shield får en serie, der er jo ´green-lit´ en pilot, og hvis følger med i de amerikanske marked for serier, så ved du også godt amerikanerne kan være kræsne hvad angår serier, fordi en pilot jojo, men ingen garanti for andet, endnu. Af trekkie77

Det sandt at S.H.I.E.L.D. ikke hundrede procent vil blive til en serie, men med de kendte skuespiller der medvirker, skal den nok få seertal og så vil de nok købe piloten og lave den til en serie.

trekkie77: hmmmm...........

Nu har jeg læst alt du har skrevet og du er inde i sagerne ligeså godt som jeg er.

Hvad phase tre vil indeholde tror jeg nu også vil komme an på hvor godt phase 2 klarer sig, fordi det er der ingen som ved endnu.

Og hvis de klarer sig ligeså godt som phase 1 filmene, jamen så vil marvel da uden tvivl forsætte i samme spor, fordi det velkendte er der jo flest penge i :-)

og ja, det ville være fedt hvis x-men ´´slog sig ´´ sammen med MCU, slet ingen tvivl, men dette er endnu uvist.

Håber det bedste for SHIELD :-)

Lavendel: Sandt, det velkendte er der altid flest penge i, men alligevel ikke, hvis der kommer en Dirty Harry 6 så tror jeg ikke den vil indtjene så godt, de jo nødt til at erstatte skuespillerne med nogen yngre skuespiller det går ikke at Ruffalo er ældre end Edward Norton og lade ham være Hulk i mange år endnu, jeg har læst de film du håber på at komme og det tyder på at de fleste vil blive udgivet, der kommer vist ikke flere Punisher film da alle tre film blev udgivet med negative anmeldelser fra kritiker og de fleste publikum. En Dr. Strange film er blevet annonceret, men indtil videre må man nøjes med Doctor Strange fra 1978 og den animerede version fra 2007. Blade kører stadig fint med Blade serien og man prøver faktisk at få fat i Wesley Snipes igen <når han kommer ud fra fængslet> for at få ham til at medvirke i en 4' er. Black Panther er blevet annonceret af Marvel som en lavbudgetet film på 20-40 millioner dollars. Daredevil rettighederne er kommet tilbage til Marvel så der kan godt komme en Daredevil film udgivet af Marvel Cinematic Universe, men kan ikke se hvordan den kan fungere i dette univers jeg synes han passer i Spiderman universet, som er ejet af Sony.


Kan du huske det nu ?
Nogen gange er man ond, andre gange er man god, men ingen dømmer, bortset fra dommeren.
Gravatar

#8 Mister Marvel 9 år siden

jojo :-)

Men vi to (og andre ) kan jo nemt diskutere nuværende og kommende film, udfra det vi læser, på de amerikanske sider, men vi kan jo kun gisne om hvornår de kommer, fordi i sidste ende bestemmer amerikanerne hvilke film der kommer og hvornår de blir udgivet

.............
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#9 Lavendel 9 år siden

trekkie77 (8) skrev:
jojo :-)

Men vi to (og andre ) kan jo nemt diskutere nuværende og kommende film, udfra det vi læser, på de amerikanske sider, men vi kan jo kun gisne om hvornår de kommer, fordi i sidste ende bestemmer amerikanerne hvilke film der kommer og hvornår de blir udgivet

.............
Enig.
Nogen gange er man ond, andre gange er man god, men ingen dømmer, bortset fra dommeren.
Gravatar

#10 pectus 9 år siden

2011-2020 - Super helte perioden.

Skriv ny kommentar: