Nova projekt MCU Richard Rider / Filmz.dk

Marvel arbejder på “Nova”-projekt – alt om Richard Rider


Kevin Feige arbejder nu aktivt på et “Nova”-projekt – enten en MCU-film eller serie på Disney Plus.

Det synes nu sikkert, at Marvel Studios arbejder aktivt på at udvikle et Nova-projekt til Marvel Cinematic Universe.

The Illuminerdi kan nu afsløre, at der findes et produktions-notat angående et Nova-projekt med MCU-chef Kevin Feiges navn på.

Det vides endnu ikke, om projektet er til biografen eller Disney+, men Nova har længe været rygtet til som en aktiv del af fremtidens MCU.

Hvem er så denne Nova? Marvel-helten Nova er også kendt som Richard Rider, der første gang medvirkede i en Marvel Comics-tegneserie i 1976 i “The Man Called Nova #1”.

Rider er menneske og har været tilknyttet både Nova Corps, Guardians of the Galaxy samt Secret Avengers – han er altså en del af det kosmiske Marvel-univers, som netop bliver en prioritet i næste fase af MCU.

Richard Rider er oprindeligt en almindelig skoleelev i New York, der får sine kræfter, da det sidste overlevende medlem af planeten Xandars eliteenhed, Nova Corps, Rhomann Dey, er døende. Richard får overleveret uniform og Nova Centurion-kræfter uden instruktioner.

Han får sine kræfter fra Nova Force, hvilket gør, at han kan flyve, er hurtig, stærk og en mester i nærkamp. Nova kan desuden absorbere energi brugt imod ham og anvende det mod andre.

I sine første år kæmper han sammen med Spider-Man og Thor, mens han i nyere tegneserie-historier har været en del af Secret Avengers sammen med MCU-helte som War Machine, Valkyrie, Moon Knight, Black Widow, Sharon Carter, Ant-Man og Captain America.

Læs også ‘Deadpool-skaber i hård Marvel-kritik: Kevin Feige har ingen MCU-plan‘.

Der er endnu hverken premieredato eller skuespillere tilknyttet “Nova”-projektet.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: