Allerede inden den seneste Marvel-film fik lov at premiere, havde flere fans allerede været i kontakt med indholdet.

Efter en måned, hvor “Ant-Man & The Wasp: Quantumania” har spillet i de danske biografer, har Marvel Studios taget en lækagesag fra januar 2023 op: Marvel vil finde frem til identiteten til den person, som angiveligt har lækket et transkibering med 63 siders dialog fra superheltefilmen allerede en måned før premieren.

Transkriberingen blev lagt på ‘r/MarvelStudiosSpoilers’ subreddit, hvor brugere offentliggør lækkede informationer og hemmeligheder om kommende Marvel-film.

Variety beretter, at Marvel Studios har anmodet om en stævning hos den Amerikanske føderale domstol i Californien om at få Reddit til at udlevere identiteten på brugeren, som har lækket transkriberingen. Baggrunden for anmodningen ligger på et Copyright-brud.

Læs mere om Marvel-filmen her: “Fald i salg: ‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’ dropper markant i uge 2”

En repræsentant for Reddit har ikke bekræftet, hvorvidt websitet uddeler informationen om dens bruger: “Reddit er dedikeret til at beskytte vores brugeres privatliv. Vi har strenge procedurer til rådighed, som kan igangsættes, hvis der er behov for juridiske indgreb.”

Marvel har ikke kun henvendt sig til Reddit. Angiveligt skulle lækkede dokumenter også være at finde på et Google Drev. Studiet har derfor anmodet Google om at behandle sagen juridisk. Google har endnu ikke kommenteret på sagen.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: